Lyxvilla med havsutsikt i Altea Spanien · Costa Blanca Nord · Altea

HH-VAPF-AAH-HB206 458m2 817m2 3 5 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 5
Byggd: 458m2
Tomt: 817m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Balkong: 126 m2
Avstånd till strand: 4,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 70 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 3,5 Km.
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Larmsystem
Trädgård
Havsutsikt
Privat Takterrass
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 4 badrum - lyxig nybyggnad - privat pool - havsutsikt - nära stranden - stor tomt - larmsystem - hem automationssystem


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta lyxprojekt: stora lyxiga fristående villor med design där havsutsikt och naturligt ljus är huvudpersonerna. Vi kan inte glömma de yttre områdena och terrasserna, som är så viktiga för att kunna njuta av det underbara Medelhavsklimatet. Villor med stora öppna ytor, moderna och mångsidiga. Byggd med det mest utsökta urvalet av material och ytbehandlingar, och dess energieffektivitet är bara några få av deras exceptionella egenskaper. Anpassning är en nyckelfunktion i detta bostadsområde. Det gör det möjligt för husägare att anpassa designen till sina egna behov eller att skapa sina egna villor bredvid havet. Det är ett slutet bostadsområde, endast husägare har tillgång till det, med ursäktande oberoende villor, med ett gemensamt säkerhetssystem vid ingången.

Villorna ligger intill Altea Club de Golf, intill stranden "de la Olla" och Sports Marina "Campomanes". Det är också bara 8 km från Alteas centrum och det ligger intill Altea La Vella, två städer som traditionellt är kända för sin livskvalitet, tjänster och kulturella och konstnärliga val. Du kan träna sport, utföra kulturella aktiviteter och njuta av ett brett utbud av restauranger med ett gastronomiskt val oöverträffat.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område


Altea är utan tvekan en av de mest charmiga städerna som finns på Spaniens ”vita kust”, som ligger i regionen Alicante på Costa Blanca. Staden ligger bara 11 kilometer norr om Benidorm, men de två orterna är världens isär. Altea liknar andra Costa Blanca-städer genom att det har ett nytt och ett gammalt grannskap. Den gamla delen ligger högst upp på en kulle där du hittar riktigt spektakulära vyer. Den här staden är en semesterparadis för den som kommer att bli förtrollad av dess medeltida kullerstensgator, dess bostadskvarter och läckerheterna vid den palmkantade strandpromenaden. Altea har ett privilegierat läge och ett utmärkt milt klimat, med en genomsnittlig temperatur året runt på 18-20 ° C.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.358.180 GBP
  • Ryska rubeln: 1.358.180 RUB
  • Schweiziska franc: 1.646.085 CHF
  • Kinesiska yuan: 11.310.910 CNY
  • Dollar: 1.693.642 USD
  • Svenska kronor: 16.799.514 SEK
  • Den norska kronan: 16.432.028 NOK

Hansson & Hertzell Realty