Frontline Golf Villa i Benahávis Spanien · Costa del Sol · Benahavis · Paraiso Alto

HH-MSH-QUIN 664m2 1.624m2 5 5 privat pool Privat
Sovrum: 5
Badrum: 5
Byggd: 664m2
Tomt: 1.624m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Söder
Balkong: 118 m2
Avstånd till strand: 5,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 68 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 500 Meter
Bottenplan
GYM
Hiss
Grönområden
Bra område för uthyrning
Terrass
Utsikt över berg
Trädgård
Källare
Privat Takterrass
Övervaknings kameror
BBQ
Larmsystem
Havsutsikt
Nära strand
Air Condition
Elektriska fönsterluckor
Förråd
Underjordisk parkering
Pool
Fullt utrustat kök
Öppen Planlösning
Köksutrustning
Golvvärme
Automatisk port
Garage
Dubbelglas
Tvättrum
Sydlig
Utsikt över pool
Fitness Club
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

5 sovrum - 5 badrum - lyxig nybyggnad - panoramautsikt över havet - stort garage - uppvärmd saltvattenpool - säkerhet - tropisk trädgård - många ytterligare funktioner - oslagbart läge


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna utsökta fastighet, som nyligen har byggts i en unik tropisk stil med en vacker fransk karibisk designad interiör. Ligger på en tomt på 1625m2, som erbjuder mycket privat västlig utsikt över La Quinta golfbana, "La Concha" bergen och utsikt över havet. Det är uppdelat på fyra nivåer, var och en ansluten via en privat hiss. Beläget i en lugn återvändsgränd som njuter av 24 timmars säkerhet, nås villan via en privat skyddad entré som leder in i en stor uppfart med tillräckligt med utrymme för att parkera fem fordon, plus ytterligare ett dubbelt garage.

Härifrån leder en dubbel ingångsdörr genom korridoren in i den enorma vardagsrummet och matsalen med öppen planlösning, med en dubbel svepande trappa till första våningen och dubbla höjd till fönster från golv till tak - ett helt enkelt spektakulärt bostadsutrymme! Loungen flyter direkt på den stora västerläge terrassen och magnifika tropiska trädgården, komplett med ett utekök och matplats med en argentinsk grill, stor pizzaugn, vinkyl och en fantastisk 16 meter, soluppvärmd infinity saltvattenpool. Alla njuter av västerländsk utsikt över golfbanan La Quinta.

Klicka här för de andra fastigheterna i detta lyxprojekt


Benahavis, en bergsby 7 km från kusten, ligger mellan Marbella, Estepona och Ronda. Känd för sina restauranger - de kallar det matsalen på Costa del Sol - det är framför allt en pittoresk plats där man kan hitta otrolig utsikt över bergen och havet. Med 12 av Costa del Sols 70 golfbanor, och som kommer att gå upp till 15 under de närmaste åren, är det också hotspot för golfälskare. Dessutom har Benahavis gott om orörd natur där du kan gå eller cykla och utforska fauna och flora och njuta av den fantastiska utsikten.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 3.830.175 GBP
  • Ryska rubeln: 3.830.175 RUB
  • Schweiziska franc: 4.673.250 CHF
  • Kinesiska yuan: 31.730.850 CNY
  • Dollar: 4.673.250 USD
  • Svenska kronor: 47.207.250 SEK
  • Den norska kronan: 45.919.350 NOK

Hansson & Hertzell Realty