Lyxvilla nära stranden i Altea Spanien · Costa Blanca Nord · Altea

HH-VAPF-AAH-HB205 517m2 1.250m2 4 6 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 6
Byggd: 517m2
Tomt: 1.250m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Balkong: 144 m2
Avstånd till strand: 4,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 70 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 3,5 Km.
Air Condition
Grönområden
Förråd
Terrass
Pool
Trädgård
Öppen Planlösning
Privat Takterrass
Golvvärme
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Nära strand
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Larmsystem
Dubbelglas
Havsutsikt
Sydlig
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 6 badrum - lyxig nybyggnad - privat pool - havsutsikt - nära stranden - stor tomt - larmsystem - hemautomationssystem - hiss - luftkonditionering


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta lyxprojekt: på Sierra de Altea, med imponerande havsutsikt, en helt ny byggnad med minimalistisk stil, med bästa kvalitet och perfekt design. Denna villa har 3 våningar. Den översta våningen har ett garage för två bilar och en entré som gör det möjligt för oss att komma åt resten av fastigheten. På mitten våningen finns tre av de fyra sovrummen i detta hus, två stora sovrum och ytterligare två sovrum. Det största sovrummet på denna våning har det perfekta läget för att njuta av den underbara havsutsikten, det har tillgång till en privat terrass och det har ett eget badrum samt en klädkammare. De andra två sovrummen har också sina egna badrum, rymliga garderober och de delar en terrass. Det finns också extra skåp i korridoren som leder upp till sovrummen.

Huvudvåningen är fördelad i två områden, åtskilda av en hall och trapphuset. På ena sidan är det fjärde sovrummet med eget badrum, klädkammare och tillgång till huvudterrassen med en veranda. Den andra sidan är där du kan hitta en gästtoalett, ett kök som är öppet mot matsalen, med en centrum, på denna centrum ligger matlagningsområdet och en härlig plats att äta frukost, matsalen med direkt tillgång till veranda och ett ljust vardagsrum. Tre öppna ytor, strålande med naturligt ljus från Medelhavet och, ännu viktigare, anslutna till fastighetens utsida, med flera verandor, en gästtoalett på utsidan, en stor terrass och en pool. Poolen har en oändlig sida, så att du inte missar havsutsikten på en sekund.

Villan är utrustad med hiss, säkerhetssystem, golvvärme, luftkonditionering, teknisk belysning och trädgårdsområden. Design, inventarier, kvalitet och underbar havsutsikt summerar denna villa som väntar på dig i Altea, norra Costa Blanca.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område


Altea är utan tvekan en av de mest charmiga städerna som finns på Spaniens ”vita kust”, som ligger i regionen Alicante på Costa Blanca. Staden ligger bara 11 kilometer norr om Benidorm, men de två orterna är världens isär. Altea liknar andra Costa Blanca-städer genom att det har ett nytt och ett gammalt grannskap. Den gamla delen ligger högst upp på en kulle där du hittar riktigt spektakulära vyer. Den här staden är en semesterparadis för den som kommer att bli förtrollad av dess medeltida kullerstensgator, dess bostadskvarter och läckerheterna vid den palmkantade strandpromenaden. Altea har ett privilegierat läge och ett utmärkt milt klimat, med en genomsnittlig temperatur året runt på 18-20 ° C.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.568.060 GBP
  • Ryska rubeln: 1.568.060 RUB
  • Schweiziska franc: 1.725.160 CHF
  • Kinesiska yuan: 12.515.539 CNY
  • Dollar: 1.784.464 USD
  • Svenska kronor: 19.290.250 SEK
  • Den norska kronan: 18.367.294 NOK

Hansson & Hertzell Realty