Lyxig designvilla i Benitachell Spanien · Costa Blanca Nord · Benitachell · Cumbre Del Sol

HH-VAPF-ENCI-AE084 501m2 1.220m2 3 4 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 4
Byggd: 501m2
Tomt: 1.220m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Balkong: 150 m2
Avstånd till strand: 1,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 95 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Garage
Terrass
Tvättrum
Trädgård
Utsikt över pool
Privat Takterrass
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Larmsystem
Underjordisk parkering
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Pool
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
Grönområden
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 4 badrum - lyxig nybyggnad - havsutsikt - utrustat kök och badrum - säkerhetssystem - oslagbart läge - skräddarsydd design


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta projekt av förvånande former, yttre utrymmen utformade i harmoni med omgivningen, med naturliga material och där grönt råder, och det blå havet i bakgrunden. Interiören i villan är en avsiktsförklaring, snygga former, där vitt råder och ljuset och Medelhavssolen skiner genom sina stora fönster. På översta våningen förvånar oss 3 sovrum, alla med eget badrum och vetter mot havet, med deras rymd och layout. På nedre våningen är vardagsrummet och köket i öppen planlösning en förlängning av terrassen, vilket öppnar villan mot utsidan för att få ut det mesta av det underbara klimatet vi har här på Residential Resort Cumbre del Sol.

De yttre områdena matchar fasadernas utformning och inredningen. Inspirerad av naturen kombinerar den naturliga stenläggningen med stenmurarna, de vita fasaderna, pergolan med grill, infinitypoolen med sitt turkosa vatten och havsutsikten. Dess läge är också unikt eftersom det tillåter oss att njuta av havsutsikten från vårt eget privata utrymme och samtidigt är vi på gångavstånd från sportområdena, snabbköpet och anläggningens restauranger. En sann Eden på Cumbre del Sol.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område


I hjärtat av Costa Blanca ligger Cumbre del Sol. Denna bostadsområde sträcker sig vid havet över en yta på 3 700 000 m2 och är indelad i olika bostadsområden med villor, småhus, bungalower och lägenheter, alltid omgivna av gröna områden, precis intill Medelhavet. Flera synpunkter, imponerande vyer, omgivna av särskilt skyddade områden som naturparken Granadella (Jávea); kulle som går över klipporna och upptäcker hur invånarna i Benitachell brukade fiska medan de hängde från klipporna; dess grottor; göra vattensporter, dyka eller bara njuta av det goda klimatet på den berömda stranden Moraig. Om du föredrar mer intimitet kan du njuta av Los Tiestos vik. Allt detta och mycket mer.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.692.159 GBP
  • Ryska rubeln: 1.692.159 RUB
  • Schweiziska franc: 2.050.860 CHF
  • Kinesiska yuan: 14.092.281 CNY
  • Dollar: 2.110.112 USD
  • Svenska kronor: 20.930.543 SEK
  • Den norska kronan: 20.472.690 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder