Lyxig lägenhet i privilegierat område i Altea Spanien · Alicante · Altea · Sierra Altea

HH-VAPF-OS-HA009 579m2 3 3 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 579m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 3,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 70 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 2,5 Km.
Våning : 3
Air Condition
Underjordisk parkering
Förråd
Fullt utrustat kök
Pool
Köksutrustning
Öppen Planlösning
Automatisk port
Golvvärme
Dubbelglas
Garage
Sydlig
Tvättrum
Fitness Club
Utsikt över pool
Grönområden
Gemensam Pool
Terrass
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Övervaknings kameror
Nära strand
Larmsystem
Smart Home System
Havsutsikt
Elektriska fönsterluckor
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - nybyggd lyx - stora terrasser - panoramautsikt över havet - utrustad - jacuzzi - garage - förvaring - nära golf


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna lyxiga lägenhet med fantastisk utsikt i ett av de mest eftertraktade och privilegierade områdena i Sierra de Altea. Utrustad med spektakulära terrasser med oöverträffad panoramautsikt över Alteabukten, inklusive Isle of Altea, Altea La Vella, Benidorm, El Albir, etc.

Denna lägenhet har en golvyta på 579 kvm, med en terrass på 150 kvm. Den interna layouten, resultatet av ett projekt som genomförs av professionella arkitekter och dekoratörer, kommer att göra dina drömmar uppfyllda. Fastigheten har totalt tre sovrum, utrustade med stora fullt utrustade garderober, 2 badrum och en gästtoalett. Det stora sovrummet har en stor klädkammare och ett rymligt badrum med dusch och fristående badkar. Alla badrum är fullt utrustade enligt högsta standard samt köket.

Fastighetens huvudrum är verkligen loungen / matsalen: definierad av den utsökta belysningen, med en skärmprojektor som förvandlar rummet till en underbar filmteater. Ett ljust vardagsrum med tillgång till en fantastisk terrass på över 53 kvm, med en spektakulär veranda, jacuzzi och fantastisk havsutsikt. Hemmet kompletteras med ett garage för flera fordon plus ett förråd.

Den är byggd med omkretsstängsel, begränsad åtkomstkontroll och fordonskontrollpunkt vid in- och utfart. Det finns gästparkeringsområden, stora trädgårdar med vattenfunktioner, lusthus och sittplatser vid utsiktspunkterna, klubbhuset, barnpoolen och en spektakulär huvudpool, med klart vatten som efterliknar en karibisk strand. Tillsammans med sitt exceptionella läge, med direkt tillgång från medelhavsvägen AP7-64, bredvid Don Cayo Golf Club, klassificeras denna utveckling som en Grand Lyx bostadsgård och gör den till en av de mest exklusiva byggnaderna i Altea genom hela Norra Costa Blanca.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område


Altea är utan tvekan en av de mest charmiga städerna som finns på Spaniens ”vita kust”, som ligger i regionen Alicante på Costa Blanca. Staden ligger bara 11 kilometer norr om Benidorm, men de två orterna är världens isär. Altea liknar andra Costa Blanca-städer genom att det har ett nytt och ett gammalt grannskap. Den gamla delen ligger högst upp på en kulle där du hittar riktigt spektakulära vyer. Den här staden är en semesterparadis för den som kommer att bli förtrollad av dess medeltida kullerstensgator, dess bostadskvarter och läckerheterna vid den palmkantade strandpromenaden. Altea har ett privilegierat läge och ett utmärkt milt klimat, med en genomsnittlig temperatur året runt på 18-20 ° C.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.441.940 GBP
  • Ryska rubeln: 1.441.940 RUB
  • Schweiziska franc: 1.747.600 CHF
  • Kinesiska yuan: 12.008.460 CNY
  • Dollar: 1.798.090 USD
  • Svenska kronor: 17.835.550 SEK
  • Den norska kronan: 17.445.400 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder