Ljus och lyxig takvåning i Altea Spanien · Alicante · Altea

HH-SONN-BVA-9 125m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 125m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Balkong: 95 m2
Takterrass: 40 m2
Avstånd till strand: 1,7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 67,5 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 1 Km.
Våning : 1
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Garage
Sydlig
Tvättrum
Grönområden
Utsikt över pool
Terrass
Bottenplan
Privat Takterrass
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - nybyggd lyx - havsutsikt - stora terrasser - utrustat kök - vitvaror - förvaring - garage - nära Altea Golf


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta exklusiva projekt med endast 10 lägenheter, perfekt för dem som söker efter avskildhet och vila i ett område omgivet av natur. Med utsikt över bukten utmärker sig denna utveckling med sina raka linjer, perfekt integrerade i omgivningen. I ett privilegierat område i Altea-bukten hittar du en plats där du kan vakna varje dag med utsikt över havet. Där Medelhavsljuset översvämmar rummen och du kan också njuta av vintern på dess terrasser.

Lägenheterna med 1 och 2 sovrum har terrasser på upp till 100 m2 och stora fönster. På detta sätt når ljusstyrkan och den visuella amplituden inuti. Vissa lägenheter har förråd och i vissa enheter privata takterrasser, där köken delvis är utrustade med vitvaror. Och eftersom detta paradis kan avnjutas ute, har de gemensamma områdena två pooler med utsikt över havet och gröna områden speciellt anpassade till det lokala klimatet. Området har alla typer av grundläggande tjänster, fritid och många ställen att äta och äta på. Några minuter från stranden, fritidshamnen och Alteas golfbana.

Klicka här för det platta alternativet från € 204.750

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område


Altea är utan tvekan en av de mest charmiga städerna som finns på Spaniens ”vita kust”, som ligger i regionen Alicante på Costa Blanca. Staden ligger bara 11 kilometer norr om Benidorm, men de två orterna är världens isär. Altea liknar andra Costa Blanca-städer genom att det har ett nytt och ett gammalt grannskap. Den gamla delen ligger högst upp på en kulle där du hittar riktigt spektakulära vyer. Den här staden är en semesterparadis för den som kommer att bli förtrollad av dess medeltida kullerstensgator, dess bostadskvarter och läckerheterna vid den palmkantade strandpromenaden. Altea har ett privilegierat läge och ett utmärkt milt klimat, med en genomsnittlig temperatur året runt på 18-20 ° C.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 361.739 GBP
  • Ryska rubeln: 361.739 RUB
  • Schweiziska franc: 441.363 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.996.803 CNY
  • Dollar: 441.363 USD
  • Svenska kronor: 4.458.463 SEK
  • Den norska kronan: 4.336.828 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder