Fantastisk investering i Quesada Spanien · Costa Blanca Syd · Rojales · Ciudad Quesada

HH-EB-MAY-7800 281m2 827m2 5 3 privat pool Privat
Sovrum: 5
Badrum: 3
Byggd: 281m2
Tomt: 827m2
Kök : 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2017
Orientering: Sydöst
Grönområden
Terrass
Trädgård
Turistlicens
Privat Takterrass
Air Condition
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Hansson och Hertzell är enormt stolta över att marknadsföra denna fantastiska villa i hjärtat av Ciudad Quesada, Alicante.

Om du letar efter en fastighet med potential att kunna hyra en del av den för semesterfirare är detta ett måste ses.

Denna villa äventyrar tre fastigheter i en:

På bottenvåningen finns två lägenheter, båda med turistlicens och används för närvarande i Airbnb. Dessa två lägenheter är ett utmärkt val för alla som vill njuta av en semester i ett av de bästa områdena i Ciudad Quesada. Båda enheterna har eget kök med öppen planlösning, sovrum och separata badrum. De har också en egen terrass med utsikt över poolen.

Ovanpå dessa två lägenheter kan vi hitta huvudfastigheten. Den har tre dubbelrum med två badrum, ett av dem ensuite, ett stort vardagsrum med ett fantastiskt öppet kök, matplats samt en fantastisk lounge. Vardagsrummet samt sovrummet har tillgång till en rymlig terrass med vacker utsikt över Ciudad Quesada, La Mata Salt Lake och havet. Om detta inte räckte förmåner fastigheten också med en härlig solterrass med ett relaxområde och en härlig jacuzzi.

Den utvändiga tomten som den här fastigheten erbjuder är noggrant utformad och ger dig gott om utrymme för att ha ett utomhus sommarkök, gott om utrymmen för avkoppling och en stor privat pool med havsvatten och gott om plats att parkera sex bilar.

Villans läge ger dig bra förbindelser med Guardamar-stränder och Torreviejas centrum. Ciudad Quesadas huvudbågar ligger inom fem minuters bilavstånd och golfbanan La Marquesa ligger också inom 5 minuters bilresa. AP7 till Murcia flygplats och Alicante flygplats är inte långt vilket garanterar att du själv eller dina besökare kommer att vara inom en timmes avstånd från båda flygplatserna.

Det är en fastighet som har designats och byggts av deras nuvarande ägare 2017. Materialet som används är av högsta kvalitet enligt gällande standarder, detta kommer du att märka när du besöker fastigheten. Alla licenser finns på plats och inspektionsböcker finns tillgängliga. Det säljs mest möblerat men vissa personliga tillhörigheter kommer att tas.

Slutligen måste vi ta hänsyn till att du inte bara köper en fristående villa som sådan utan en investering med hyresintäkter som redan finns på plats, vilket är sällsynt att hitta.

Visning rekommenderas!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 692.105 GBP
  • Ryska rubeln: 692.105 RUB
  • Schweiziska franc: 838.816 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.763.842 CNY
  • Dollar: 863.050 USD
  • Svenska kronor: 8.560.739 SEK
  • Den norska kronan: 8.373.474 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder