Lyxvilla med havsutsikt i Altea Spanien · Costa Blanca Nord · Altea

HH-ENE-LUC 489m2 1.075m2 4 4 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 489m2
Tomt: 1.075m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 67 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 900 Meter
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Bottenplan
Privat Takterrass
Lekplats för barn
Jacuzzi
Hiss
Modern
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Havsutsikt
Underjordisk parkering
Air Condition
Fullt utrustat kök
Förråd
Köksutrustning
Pool
Automatisk port
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Golvvärme
Sydlig
Garage
Grönområden
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - badrum - lyxig nybyggnad - havsutsikt - utrustat kök - vitvaror - luftkonditionering - hiss - dubbelparkering - jacuzzi - infinity pool - anlagd trädgård


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna villa i modern stil, belägen på en otrolig havsutsikt tomt med utsikt över städerna Altea och Benidorm med fantastisk havsutsikt. Den nedre delen av villan är integrerad i terrängen, medan den övre delen erbjuder panoramautsikt över havet och bergen. Villa har flera nivåer, så att du kan behålla maximal integritet. Husets första våning definieras som ett dagutrymme: kök och rymligt vardagsrum som vetter mot en öppen terrass och chill ut-området med infinitypool och jacuzzi. Bottenvåningen är en sov- och viloplats: 4 sovrum med eget badrum och ett sovrum med stora öppna terrasser. Villa Lucia, är omgiven av natur och med närhet till en dynamisk stad.

Inom räckhåll för den vackra medelhavsstaden Altea la Vella på Costa Blanca. Mindre än 15 minuters bilresa från stadens centrum i Altea och cirka en timme från det livliga Alicante. Området kombinerar den lugna känslan av ett fiskeby med de kulturella planerna som de stora städerna erbjuder.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område


Altea är utan tvekan en av de mest charmiga städerna som finns på Spaniens ”vita kust”, som ligger i regionen Alicante på Costa Blanca. Staden ligger bara 11 kilometer norr om Benidorm, men de två orterna är världens isär. Altea liknar andra Costa Blanca-städer genom att det har ett nytt och ett gammalt grannskap. Den gamla delen ligger högst upp på en kulle där du hittar riktigt spektakulära vyer. Den här staden är en semesterparadis för den som kommer att bli förtrollad av sina medeltida kullerstensgator, dess bildbok gamla kvarter och läckerheterna vid dess palmkantade strandpromenad. Altea har ett privilegierat läge och ett utmärkt milt klimat, med en genomsnittlig temperatur året runt på 18-20 ° C.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.448.453 GBP
  • Ryska rubeln: 1.448.453 RUB
  • Schweiziska franc: 1.593.570 CHF
  • Kinesiska yuan: 11.560.890 CNY
  • Dollar: 1.648.350 USD
  • Svenska kronor: 17.818.845 SEK
  • Den norska kronan: 16.966.290 NOK

Hansson & Hertzell Realty