MODERN VILLA I PAU ORIHUELA COSTA Spanien · Alicante · orihuela · Orihuela Costa

HH-EB-CBPS-46729 241m2 330m2 5 4 privat pool
Sovrum: 5
Badrum: 4
Byggd: 241m2
Tomt: 330m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2017
Modern
Air Condition
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
Källare
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Suma/IBI/år årlig: 700
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Hansson och Hertzell är stolta över att presentera denna semi-nya villa i Pau 26.

Denna imponerande moderna villa i Villamartin ligger på en storstora tomt som ger fokus på poolen och utomhusbostadsområdena.

Fristående på en privat tomt och erbjuder massor av vardagsrum både ute och inne plus med en underbyggnad är detta ett 241 kvm hem.

Byggd 2017 med kvalitetsfinish är denna fastighet imponerande, modern och elegant.

Vardagsrummet har gott om ljus, högt i tak och har ett öppet kök, matsal och vardagsrum. Det finns en ytterdörr och hall samt tillgång in via de stora skjutbara altandörrarna.

På denna bottenvåning finns 3 sovrum. Befälhavaren på framsidan av villan är stor med eget badrum och har glasdörrar som leder till poolområdet. De andra två sovrummen på denna våning har också inbyggda garderober och glasdörrar som leder ut till trädgården. Familjens badrum finns också på denna våning.

Från köket finns tillgång till underbyggnaden som inkluderar en tvättstuga, ytterligare 2 sovrum ett med eget badrum och ytterligare ett duschrum. Det centrala bostadsutrymmet kan användas för många saker eftersom det finns mycket naturligt ljus med väl placerade fönster.

Från köket finns det också utgång till tomten till en mycket privat sittplats och grillplats. Trappor leder upp till solarium på 100 m. Kvadratmeter, vilket är ett perfekt utrymme för att njuta av solen hela dagen eller kvällsdrinkar när det är svalare.

Poolen på framsidan av villan är över 7 meter lång och är omgiven av attraktiva kakelplattor med gott om solbadplats. Det finns också en täckt terrass på framsidan av huset perfekt för avkoppling i skuggan.

Det finns många tillbehör med den här egenskapen, inklusive extra inbyggda garderober, integrerad luftkonditionering, ett intelligent värmesystem med rum-för-rum-kontroll, filtrerat dricksvatten, terrängparkering, larmsystem, CCTV inifrån och ut och ett friskluftsventilationssystem i underbyggnaden.

Ligger i ett lugnt och etablerat område en kort bilresa till ett urval av kommersiella områden, inklusive Villamartin, Los Altos, La Florida och Los Dolses.

Kusten ligger bara 4 km bort med ett stort utbud av stränder i Torrevieja, La Zenia och Cabo Roig.

Motorvägen är bara 3 km norrut, vilket ger en enkel 40 minuters bilresa till antingen Alicante eller Murcias internationella flygplatser.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 329.950 GBP
  • Ryska rubeln: 329.950 RUB
  • Schweiziska franc: 399.892 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.747.818 CNY
  • Dollar: 411.445 USD
  • Svenska kronor: 4.081.194 SEK
  • Den norska kronan: 3.991.918 NOK

Suma/IBI

700 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty