Villa med källare i Los Altos Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Los Altos

HH-EB-MARQ-MQ19641 339m2 500m2 4 4 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 339m2
Tomt: 500m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Söder
Balkong: 80 m2
Avstånd till strand: 1.5 Km.
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Möblerat
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Modern
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Hansson och Hertzell är stolta över att kunna presentera ett fantastiskt fristående hus med öppen utsikt och en vacker pool.

Beläget i ett mycket vackert och lugnt område, särskilt i distriktet Los Altos, Torrevieja. Yta 500 m2. En stor villa med två våningar, på bottenvåningen har den en stor veranda, hall och ett rymligt vardagsrum-matsal och ett separat kök med ett grovkök och en uteplats på baksidan. Huset har tre sovrum och tre badrum. På bottenvåningen finns ett badrum och ett sovrum med eget badrum. Den översta våningen har 2 sovrum och ett badrum och en stor terrass med öppen utsikt till ett grönt område.
Huset har luftkonditionering. Huset har ett underjordiskt garage för 3 bilar och en halv underjordisk studiolägenhet med badrum. Du kan göra en separat ingång till studion. Los Altos är ett av de bästa stadsdelarna i Torrevieja som ligger nära centrum av Torrevieja. Detta område är ett av de mest eftertraktade på kusten, både av spanjorer och av invånare i Europa. Los Altos är den perfekta platsen för hela familjen året runt.
Los Altos ligger 1-2 km från sandstränderna i Punta Prima, Playa Flamenca, med rent vatten som årligen får den blå flaggan för renhet och miljövänlighet och säkerhet. Och också 500 meter från stranden i staden Torrevieja Los Náufragos.
Los Altos-området har många grönområden utrustade med lekplatser för de små, idrottsplatser, banor, så att du kan hitta underhållning för alla åldrar. En kort bilresa bort finns ännu mer nöjes- och fritidsanläggningar som vattenparker, sport och gym, go-kart.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 338.856 GBP
  • Ryska rubeln: 338.856 RUB
  • Schweiziska franc: 410.686 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.821.988 CNY
  • Dollar: 422.551 USD
  • Svenska kronor: 4.191.354 SEK
  • Den norska kronan: 4.099.669 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty