Lyxigt takvåning i San Pedro Del Pinatar Spanien · Costa Cálida · San Pedro del Pinatar · San Pedro Del Pinatar

HH-AVIN-VILM2-14 67m2 2 1 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 67m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Sydöst
Balkong: 9 m2
Takterrass: 71 m2
Avstånd till strand: 2,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 38 Km.
Avstånd till fritid: 400 Meter
Avstånd till golfbana: 8 Km.
Våning : 1
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sjöutsikt
Dubbelglas
Sydlig
Havsutsikt
Grönområden
Air Condition
Terrass
Öppen Planlösning
Privat Takterrass
Golvvärme
Modern
Garage
Tvättrum
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxigt nybyggt - takvåning - havsutsikt - garage - gemensam pool - vitvaror - luftkonditionering


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa 16 ultramoderna bungalow-stil duplex som ligger intill parkområdet i den populära kuststaden San Pedro del Pinatar. Dessa duplex är ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning med 2 sovrum på ett centralt läge.

Ytterdörren öppnar till det stora vardagsrummet med öppen planlösning med matplats och bredvid ett stort "L" -format kök, perfekt för de "tapas" -stunderna under dagen. Njut av solens naturliga ljus med de överdimensionerade skjutdörrarna som tillåter massor av ljus inuti. På baksidan finns ett familjebadrum med handfat, toalett och dusch och 2 generösa sovrum, det stora sovrummet har ett eget badrum. Båda sovrummen har utgång till bakgården. En trappa leder till övervåningen med en stor privat kaklat terrass med en ytterdörr till fastigheten. Liksom bottenvåningsmodellerna, en generös öppen planlösning vardagsrum / matrum med det överdimensionerade "L" -formade köket - 2 sovrum på baksidan (huvud med eget badrum). Den privata takterrassen nås från framsidan.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område


San Pedro del Pinatar ligger på Mar Menor, den naturliga lagunen som skapats av La Manga -remsan, vid Medelhavet Costa Calida, vid norra gränsen till Murcia med Alicante. Staden är en fiskehamn, liksom en magnat för turism. Det finns några helt fantastiska stränder. Kör ut till sanddynerna i Playa de la Torre Derribada och Llana -stranden, där det finns en sporthamn och en restaurang. Härifrån är utsikten över de avlägsna bergen, Medelhavet och Mar Menor och La Manga utmärkta. Stanna till tidigt på kvällen för att njuta av den underbara solnedgången. San Pedro del Pinatars centrum har gott om affärer, butiker och banker Det finns flera av stadens barer som är livliga fram till de tidiga timmarna. Det finns också flera diskotek för unga och unga i sinnet. Det finns också många lokala restauranger som erbjuder det fina köket i regionen tillsammans med många ställen som erbjuder internationell mat. Murcias slätter är otroligt bördiga och producerar ett stort utbud av färsk frukt och grönsaker, som utgör grundingredienserna i regionens kök.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 137.366 GBP
  • Ryska rubeln: 137.366 RUB
  • Schweiziska franc: 166.485 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.143.982 CNY
  • Dollar: 171.295 USD
  • Svenska kronor: 1.699.098 SEK
  • Den norska kronan: 1.661.931 NOK

Hansson & Hertzell Realty