Idylliska lägenheter i Cumbre Del Sol Spanien · Costa Blanca Nord · Benitachell · Cumbre Del Sol

HH-VAPF-MCG-PH003 177m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 177m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Avstånd till strand: 500 Meter
Avstånd till flygplatsen: 95 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Våning : 0
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Air Condition
Grönområden
Förråd
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Golvvärme
Gated Community
Tvättrum
Modern
Bottenplan
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Nära strand
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - modern nybyggnad - trädgård - terrass - golvvärme - vitvaror - A/C - gemensam pool - barnområde - parkering - social klubb


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa nybyggda lägenheter med modern arkitektur och flera modeller att välja mellan. De består av 2 sovrum och 2 badrum, kök öppet till vardagsrummet, terrass och trädgård på bottenvåningen och terrass och takterrass på övervåningen; alla fördelade för att få ut det mesta av utrymmet, dra nytta av medelhavs ljus och erbjuda extra komfort i ditt dagliga liv.

Lägenhetens utrustning orienterar sig till komfort med golvvärme, luftkonditioneringssystem, generering av sanitets varmvatten, med apparater inkluderade. Ett dekorationsprojekt som ger dem en unik, modern stil och ström.

De gemensamma utrymmena är utformade för att koppla av och njuta med familjen, med en pool omgiven av stora terrasser för att njuta av solen, en lekplats, en social klubb, trädgårdar och parkeringsplatser. En kort bit från Cala del Llebeig, stadens centrum i Moraira och naturligtvis alla tjänster som Bostad Resort Cumbre del Sol är utrustad med.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område


I hjärtat av Costa Blanca ligger Cumbre del Sol. Denna bostadsområde sträcker sig vid havet över en yta på 3 700 000 m2 och är indelad i olika bostadsområden med villor, småhus, bungalower och lägenheter, alltid omgivna av gröna områden, precis intill Medelhavet. Flera synpunkter, imponerande vyer, omgivna av särskilt skyddade områden som naturparken Granadella (Jávea); kulle som går över klipporna och upptäcker hur invånarna i Benitachell brukade fiska medan de hängde från klipporna; dess grottor; göra vattensporter, dyka eller bara njuta av det goda klimatet på den berömda stranden Moraig. Om du föredrar mer intimitet kan du njuta av Los Tiestos vik. Allt detta och mycket mer.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 243.094 GBP
  • Ryska rubeln: 243.094 RUB
  • Schweiziska franc: 267.449 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.940.268 CNY
  • Dollar: 276.643 USD
  • Svenska kronor: 2.990.542 SEK
  • Den norska kronan: 2.847.458 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder