Nybyggda lägenheter i Orihuela Costa Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Campoamor

HH-URBCA-SEAG 105m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 105m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Balkong: 12 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 45 Km.
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 5
Utsikt över pool
Terrass
Gemensam Pool
Trädgård
Lekplats för barn
Jacuzzi
Hiss
Gated Community
Bra område för uthyrning
Modern
Nära strand
24 Hour Security
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Fitness Club
Öppen Planlösning
GYM
Tvättrum
Grönområden
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum och badrum - lyxig nybyggnad - havsutsikt - nära golfbanor - utrustat kök - terrass - gemensam pool - säkerhet - gym - spa


Hansson & Hertzell presenterar stolt hemmet där du kan leva det liv du alltid har drömt om med den vackraste horisonten i bakgrunden: Medelhavet. Du väljer det hem som passar dig bäst: 2 eller 3 sovrum, takvåning eller hem med en privat trädgård. Alla har stora terrasser, kök utrustat med moderna apparater, de mest exklusiva detaljerna och gemensamma utrymmen utformade för hela familjen.

Lägenheterna på bottenvåningen har en privat trädgård. Alla har stora terrasser, kök utrustat med moderna apparater, de mest exklusiva detaljerna och gemensamma utrymmen utformade för hela familjen. Bostaden ligger på den högsta delen av Campoamor, mycket nära La Glea Beach och småbåtshamnen. En privilegierad plats som föddes i harmoni mellan natur och hav. Invånarna kommer att njuta av breda terrasser, havsutsikt och vackra prydnadsträdgårdar, där vatten och natur möts som de verkliga huvudpersonerna i denna vackra historia.

Förutom trädgårdens prydnads delar, i de gemensamma utrymmena, sticker den stora uppvärmda inomhuspoolen ut. Idrottsområdet har dessutom utomhusmotion, ett gym, en lekplats och en stor utomhuspool bredvid en mindre för barn. Eftersom vi vet att du kommer att älska att cykla runt i området har vi reserverat plats för att förvara dina cyklar.

Klicka här för fler fastigheter i detta område


La Dehesa de Campoamor ligger i Valencia, bredvid naturparken Sierra de Escalona. Dess hem är öppna för miljön och naturen, vilket ger invånarna en exceptionell känsla av lugn och ro. Detta kompletteras av den spektakulära bilden som erbjuds av 16 kilometer stränder med vit sand som blandas med gröna tallskogar och stora skogsområden. Omgiven av vackra stränder som La Zenia, Cabo Roig, Mil Palmeras eller Punta Prima, har Dehesa de Campoamor 2500 meter av en kustlinje uppdelad i tre stränder med fin vit sand. La Glea -stranden, den som tar emot flest besökare och är utrustad med alla tjänster för älskare av vattensporter. Chiringuitos och restauranger gör denna strand till den mest livliga och kosmopolitiska i området. Barranco Rubio -stranden, lugnare vatten med mindre djup och vågor, perfekt för att njuta av en lugnare miljö. Och slutligen Aguamarina -stranden, tidigare en jungfruvik och nu den tystaste. La Dehesa de Campoamor lämnar inte heller fritidserbjudandet åt sidan. I urbaniseringen kan du njuta av ett stort kulturellt, sport- och socialt erbjudande, med en mängd faciliteter och närhet till många städer som utökar vårt erbjudande för att slutföra vår semesteraktivitet.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 238.344 GBP
  • Ryska rubeln: 238.344 RUB
  • Schweiziska franc: 288.868 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.984.928 CNY
  • Dollar: 297.214 USD
  • Svenska kronor: 2.948.112 SEK
  • Den norska kronan: 2.883.622 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder