Lyxvillor på Roda Golf Spanien · Costa Cálida · San Javier · Roda Golf

HH-TIN-GRE-10 141m2 239m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 141m2
Tomt: 239m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Balkong: 15 m2
Golvvärme
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Grönområden
Terrass
Trädgård
Gated Community
Modern
24 Hour Security
Pool
Öppen Planlösning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxigt nybyggt - Golffastighet - privat pool - rymlig terrass - golvvärme - möblerat kök - säkerhet


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta underbara stängd komplex av fristående villor på Roda Golf. De tvåvåningsfastigheterna består av tre dubbelrum (sovrummet på bottenvåningen som vetter ut mot trädgården, sovrummet har direkt tillgång till en privat terrass, alla med garderober), två badrum, modernt integrerat kök (med frukostbar) och öppen- plan vardags-/matplats med stora fönster som låter det naturliga ljuset flöda igenom och leder till en privat trädgård med pool och parkering utanför gatan.

Utvecklingen ligger bara några minuters promenad från de många lokala bekvämligheterna, inklusive affärer, stormarknader, barer, restauranger, banker och apotek, medan stränderna i Los Narejos och Los Alcazares ligger 1,5 kilometer från orten och den nyöppnade Corvera flygplatsen mindre än en 30 minuters bilresa.

Klicka här för fler fastigheter i detta område


Roda Golf & Beach Resort ligger intill Medelhavet och bara 1,6 km från Mar Menor, en unik naturmiljö med lugnt, grunt vatten. Det öppnar portarna i en region välsignad med mer än 253 km Medelhavsstränder och nästan 300 soldagar om året, alla med en medeltemperatur på 21 grader. Den perfekta golfbanan för att spela din favoritsport och njuta av din semester på Mar Menor, Murcia. Roda Golf anses vara en av de bästa golfbanorna i Murcia och ligger på en paradisisk plats där den vackra naturen vibrerar harmoniskt med Medelhavets stränder. De kommer bara att förundras över dig sedan den första minuten.

Costa Cálida är den perfekta platsen att njuta av ett exklusivt paradis med all den kulturella och naturliga rikedom som Murcia har att erbjuda. Det är också ett paradis i världsklass för sportälskare: nautiska sporter eller en oändlig mängd aktiviteter som simning, segling eller vattenskidor, liksom landsporter, med alternativ som sträcker sig från tennis till vandring eller golf.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 262.154 GBP
  • Ryska rubeln: 262.154 RUB
  • Schweiziska franc: 319.858 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.171.800 CNY
  • Dollar: 319.858 USD
  • Svenska kronor: 3.231.074 SEK
  • Den norska kronan: 3.142.924 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty