Bra prisreduktion Villa Torrevieja Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Torre Del Moro

HH-PSH-INF 200m2 400m2 4 4 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 200m2
Tomt: 400m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2017
Orientering: Sydöst
Takterrass: 36 m2
Avstånd till strand: 500 Meter
Avstånd till flygplatsen: 42 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 13 Km.
Golvvärme
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Källare
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Havsutsikt
Terrass
Förråd
Trädgård
Pool
Privat Takterrass
Öppen Planlösning
Modern
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Fyra sovrum - 4 badrum - € 100.000 reduktion! - lyxig nybyggnad - privat pool- takterrass- källare - 500 meter till havet - parkeringen


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna lyxiga fristående villa, med den unika möjligheten att få en rabatt på 100.000 euro på den sista egendomen. Den sista villan kommer att säljas för sitt ursprungliga pris på 699 000 €. Villan är byggd på en 400 kvm stor tomt och omfattar ett 200 kvm hus, inklusive källare, privat pool och parkering. Källaren är 75 kvm med naturligt ljus. Det finns också ett vardagsrum i engelsk gårdsstil, 4 sovrum med eget badrum, ett modernt kök och en rymlig takterrass med utsikt över Medelhavet.

Torre del Moro, Torrevieja, är ett av de mest eftertraktade områdena Costa Blanca, nära havet, några minuter från stranden La Mata och nära alla tjänster. Torre del Moro är mycket väl ansluten. Det är några minuter från motorväg AP7, cirka 40 minuter från Alicante flygplats och cirka 35 minuter från flygplatsen San Javier. Vi byggde med kvalitetsmaterial av kvalificerade arbetare med över 25 års erfarenhet inom sektorn. Vårt mål är att inte bara sälja en fastighet, om inte hjälpa dig att investera i deras livskvalitet.

Klicka här för fler villor i Torrevieja


Torrevieja ligger cirka 45 km söder om Alicante, och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, eftersom många spanjorer har sina sommarorter här. Många utlänningar har också bosatt sig de senaste åren, eftersom klimatet här är mycket gynnsamt för personer med hud-, lung- och reumatoida problem. Tack vare att staden ligger mellan två saltsjöar, skapas ett unikt mikroklimat här, som anses vara ett av de bästa i världen, enligt WHO. Torrevieja har långa och mycket populära stränder som La Mata -stranden i norr till Playa Los Naufragos i söder. Det är en levande och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara promenadstråk och charmiga shoppinggator med bra restaurangval.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 509.839 GBP
  • Ryska rubeln: 509.839 RUB
  • Schweiziska franc: 622.062 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.223.729 CNY
  • Dollar: 622.062 USD
  • Svenska kronor: 6.283.810 SEK
  • Den norska kronan: 6.112.376 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder