Villa på en nivå i Los Montesinos Spanien · Costa Blanca Syd · Los Montesinos · La Herrada

HH-SOLI-AS-10 115m2 410m2 3 2 Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 115m2
Tomt: 410m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 10 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Modern
Förråd
Öppen Planlösning
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - en våning - lyxigt nybyggt - pool som tillval - utrustat kök - takterrass som tillval - finish av hög kvalitet-nära golf


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxvillor i La Herrada, strax utanför Los Montesinos. Dessa lyxvillor i två plan är byggda med rymliga grunder och utsikt över saltsjöarna i ett område som lever året runt. Det finns närhet till tjänster som snabbköp, barer och restauranger och den typiskt genuina och spanska staden Los Montesinos med allt det betyder är bara några mil away. Villorna består av tre sovrum, två badrum, en toalett, ett öppet kök / vardagsrum och härliga uteplatser. Dessa egenskaper fokuserar på material som verkligen ger en modern, öppen och ljus känsla.

Möjliga tillägg:

* Privat pool på 5 x 3 meter - 7000 EUR

* Takterrass med härlig utsikt över saltsjöar - 7000 EUR

Klicka här för fler fastigheter i detta område


Los Montesinos är en traditionell spansk stad belägen femton minuter bort med bil från storstaden Torrevieja på Spaniens soliga Costa Blanca kust med sina fantastiska blå flaggstränder och golfbanor. Los Montesinos ligger alldeles intill de gigantiska saltsjöarna i Torrevieja som kallas Laguna Salada de Torrevieja och Laguna Salada de la Mata, vilket ger ett riktigt hälsosamt klimat.

De närliggande naturreservaten och deras sjöar är perfekta för fågelskådning, promenader, cykling och ridning. Det finns ett härligt torg i Los Montesinos med flera barer och restauranger, som serverar internationell engelsk och spansk mat för att njuta av din Menu del Dia eller ta en drink. Torremendo är en fjällsjö i närheten där du kan bada och fiska. Los Montesinos har också en bowlingklubb och en marknad varje fredag som erbjuder allt från färsk frukt och grönsaker till blommor och lädervaror. Det utmärkta klimatet och konsekventa temperaturer är en av de främsta anledningarna till att folk besöker Los Montesinos under alla månader på året.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 339.524 GBP
  • Ryska rubeln: 339.524 RUB
  • Schweiziska franc: 414.258 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.812.764 CNY
  • Dollar: 414.258 USD
  • Svenska kronor: 4.184.660 SEK
  • Den norska kronan: 4.070.495 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder