FANTASTISK VILLA I PLAYA FLAMENCA Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Playa Flamenca

HH-EB-RPF-14-4093 187m2 547m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 187m2
Tomt: 547m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2000
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1.9 Km.
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Grönområden
Terrass
Privat Takterrass
Modern
Suma/IBI/år årlig: 400
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Hansson och Hertzell är stolta över att kunna presentera denna vackra villa i medelhavsstil som ligger i Playa Flamencas centrum, några meter från det största köpcentret i provinsen Alicante.

Tomten mäter 550 m2.
Framför en automatiskt bevattnad gräsmatta, 4 palmer och ett hundra år gammalt olivträd, vilket bidrar till ett exceptionellt svalt mikroklimat. I bakgrunden finns träd som citron, apelsinfika, medlar och granatäpple samt en växtträdgård med tidsstyrd bevattning med hjälp av droppar.
Det finns en dubbel carport för 1 bil och en 6 m lång husbil med automatiska dörrar.
Två terrasser en på bottenvåningen och en på övervåningen. Orienteringen är söderut, så att du kan njuta av solen hela dagen. Det finns tillräckligt med skuggiga platser.
Husets storlek är betydande: ca. 180 m2 överbyggd yta, vars uppdelning består av: BOTTGOLV med vardags- / matrum, separat och praktiskt kök, 1
Sovrum och 1 badrum.
Första våningen med 2 sovrum och 1 badrum med en ny stor dusch. Alla sovrum är stora och rymmer en dubbelsäng eller två enkelsängar.
KELLERGOLV med 5 rum, såsom skafferi, tvättstuga, rum / kontor, förråd och verkstad / centralvärme (värmepump).
Det sanitära varmvattnet och en del av elen genereras med solen.
Huset säljs möblerat och är i mycket gott skick. Det finns ett flerstegs filtersystem för dricksvatten och en permanent vattentillförsel på 700 liter i hela huset.
Fastigheten är väl värd ett besök. Det är mycket lämpligt som bostad året runt.

Fastigheten ligger i Orihuela Costa, nära Medelhavet, ca. 20 minuters promenad bort. Dessutom finns postkontoret, rådhuset och alla nödvändiga tysktalande tjänsteleverantörer i omedelbar närhet. Det finns 2 privata sjukhus i Torrevieja (5 km). Alicantes största köpcentrum, Zenia Boulevard, ligger 5 minuters bilresa bort. Alicante ligger 60 km bort, mindre än en timme från flygplatsen.
Trots dessa bekvämligheter i närheten är vårt hem tyst utan trafik.
Tomten mäter 550 m2. Den främre halvan är ett grönt paradis med ett 100 år gammalt olivträd och 4 palmer som skapar ett uppfriskande mikroklimat. Vi använder ryggen som en organisk växtträdgård med 3 upphöjda sängar och vår egen kompost med följande träd: citron, apelsinfika, medlar och granatäpple. simbassäng
vi har ingen.
Boarean är 180 m2. Hela huset har en källare för verkstad / värme, källare, tvättstuga, kontor och förråd. På bottenvåningen finns ett kök, vardagsrum / matsal, 1 sovrum och ett duschrum. På övervåningen finns 2 sovrum och ett badrum med dubbla handfat och en ny dusch och toalett. Från balkongen har du
Utsikt över det gröna och havet.
Centralvärmen med radiatorer är en luft / vatten värmepump.
Varmvattnet värms upp av en solfångare.
Vid ingången till huset bearbetas klorerat sötvatten genom flera rengöringssteg och kan drickas när som helst. Dessutom finns det alltid 700 liter vatten i reserv.

Solcellsanläggningen genererar i genomsnitt 2,3 kWh per dag. El förbrukas direkt hemma och minskar elförbrukningen med cirka 15%.
Fönstren är dubbelglasade och murverket är tvåskiktat med värmeisolering.
Internet och telefoni går via fiberoptiska kablar till modemet / routern.
På fastigheten finns också en helt täckt dubbel carport med automatiska grindar för en bil och en 6m lång husbil.
Det finns inga pågående korrigerande åtgärder.
Vi är inte en "gemenskap", vi är inte en gemenskap. Det betyder att det inte finns någon styrelse med en president och det finns inga regelbundna kostnader för poolen, trädgården etc.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 339.609 GBP
  • Ryska rubeln: 339.609 RUB
  • Schweiziska franc: 414.362 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.813.469 CNY
  • Dollar: 414.362 USD
  • Svenska kronor: 4.185.710 SEK
  • Den norska kronan: 4.071.516 NOK

Suma/IBI

400 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty