Takvåning i favoritområdet i Villajoyosa Spanien · Costa Blanca Nord · Villajoyosa · Urb. Montíboli

HH-ROHO-BOL-ATIC 74m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 74m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Söder
Balkong: 21 m2
Takterrass: 80 m2
Avstånd till strand: 300 Meter
Avstånd till flygplatsen: 41 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 9 Km.
Våning : 3
Bra område för uthyrning
Gated Community
Utsikt över berg
Modern
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Havsutsikt
Fitness Club
Air Condition
GYM
Förråd
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Golvvärme
Trädgård
Gemensam Pool
Privat Takterrass
Lekplats för barn
Jacuzzi
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum & badrum - lyxigt nybyggt - takterrass - nära stranden - terrasser - parkeringsplats - A/C - havsutsikt - nära till golfbanor


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa 2 och 3 sovrum med magnifik havsutsikt i Villajoyosa. Alla har stora terrasser, trädgård eller takterrasser, beroende på vilken typ du väljer. Bolnou Cove ligger framför bostadskomplexet, bara 130 meter bort. På båda sidor hittar vi flera mer mycket belönade stränder: Paraíso Beach, El Asparalló Beach och Higuera Cove eller "La Caleta". Egenskaperna har utmärkta kvaliteter som inkluderar varm / kall luftkonditionering genom kanaler, golvvärme i badrummen, anpassning och en parkeringsplats.

Detta är ett unikt bostadshus på Costa Blanca, unikt för sin oslagbara panoramautsikt och för sina otroliga gemensamma områden. Du kan ta ett avkopplande bad under hela året medan du funderar över Medelhavet, eftersom poolen och bubbelpoolerna är uppvärmda. Sportälskare kommer att njuta av ett komplett gym och en avundsvärd miljö för att utöva vattensporter. De små kommer att ha det bra på sina lekplatser in och ut ur vattnet. De gemensamma områdena och husen har vacker utsikt över havet. Beroende på husets orientering och höjd kommer du att kunna njuta av utsikten över de gemensamma områdena, poolen och de olika stränderna och vikarna

I närheten av bostaden hittar vi flera golfbanor: Villa Aitana Golf i Sierra Cortina (Benidorm), Alicante Golf i Playa de San Juan (Alicante), Altea Club de Golf och Golf & Spa Bonalba i Mutxamiel.

Klicka här för duplex och villor i denna utveckling


Beläget i norra änden av Costa Blanca i Alicante -provinsen, är Villajoyosa (La Villa Joiosa) huvudstaden i distriktet Marina Baixa. En härlig och historisk stad, den sträcker sig längden på en härlig bred sandstrand, med vackert färgade fiskehus som löper längs strandpromenaden och har en bakgrund av berg. Beläget cirka 26 kilometer från staden Alicante och Alicante internationella flygplats, är Villajoyosa ett bra läge, perfekt för att utforska resten av Costa Blancas kust.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 217.486 GBP
  • Ryska rubeln: 217.486 RUB
  • Schweiziska franc: 251.678 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.753.737 CNY
  • Dollar: 261.668 USD
  • Svenska kronor: 2.705.353 SEK
  • Den norska kronan: 2.601.640 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder