LYX SEMI NY VILLA I LAS COLINAS GOLF Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Las Colinas golf & country resort

HH-EB-GLFS-20-3192 248m2 665m2 3 2 1 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 248m2
Tomt: 665m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Köksutrustning
Grönområden
Terrass
Trädgård
Golf Utsikt
Gated Community
Modern
Air Condition
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
BBQ
Fullt utrustat kök
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Hansson och Hertzell är stolta över att kunna presentera denna underbara golfvilla som ligger på Las Colinas Golf Resort.

Söder om Alicante finns den flerbelönta (2016, 2017, 2018, 2019, 2020 och 2021) Golf Resort of Las Colinas, en 330 hektar stor dal mellan kullarna, nära havet med en mästerskapsgolfbana som löper genom den . En miljövänlig utveckling som nyligen firar tioårsjubileum med lågdensitetshus som smälter perfekt in i omgivningen. Inträdet kontrolleras noggrant genom en fantastisk kanjon och säkerheten fungerar dygnet runt.
Denna fastighet ligger inbäddat i en citronlund och har ett perfekt läge med utsikt över flera fairways, gröna och bortom havet. Med svalkande sommarbris ger denna villa en idealisk miljö för ett permanent hem, för ett fritidshus eller en hyresinvestering eller kanske alla tre. Med flexibelt boende med 3 fulla sovrum och 2 fulla och ett halvt bad finns det gott om plats för underhållande eller helt enkelt familjerum, inklusive ett rymligt solarium med fantastisk 360-graders utsikt.
Fastigheten har en master -svit, med separat dusch och badkar, som skiljer sig från resten av villan, nås internt över en glasbro ovanför den spektakulära poolen som verkar rinna genom villans centrum. Till synes innesluten i glas öppnar den mycket ljusa och luftiga loungen ut mot pooldäcket där en inbyggd bar-b-que och varmvattendusch finns. Ytterligare en intim "frukost" uteplats med formella sittplatser för sex kan hittas vid sidan av köket. Poolen är uppvärmd, så även under de svalare men fina vinterdagarna är den fortfarande tillgänglig för familjen eller för dina familjemedlemmar. Två dubbelrum och ett delat duschrum finns på bottenvåningen. På denna nivå finns också ett mediarum och ett stort låsbart förråd.
Las Colinas Golf Resort har en 18-håls mästerskapsgolfbana, ett klubbhus har tre restauranger, bar, spa och gym, Spar närbutik och utomhuspool. Samt en kort kurs övning område och driving range. Dessutom erbjuder anläggningen också flera upplysta tennisbanor, paddeltennis och en flersportsplan. Om detta inte var tillräckligt får ägarna tillgång till strandklubben Las Colinas i Campoamor, som inkluderar en restaurang och bar på dagtid och en kvällsrestaurang. En pool, omklädningsrum och duschar avrundar faciliteterna så att du kan spendera tid på stranden och duscha innan du kör hem från den privata parkeringen vid strandklubben.
Beläget bekvämt 45 minuter mellan den nya Murcia flygplatsen och Alicante, är Las Colinas en enkel kort bilresa från AP7 autoroute.

Detaljer:
-Ref: HH-EB-GLFS-20-3192
-665m2 tomt
-248m2 hus
-Slå samman
-Barbeque
-Golf utsikt

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 758.170 GBP
  • Ryska rubeln: 758.170 RUB
  • Schweiziska franc: 877.363 CHF
  • Kinesiska yuan: 6.113.625 CNY
  • Dollar: 912.188 USD
  • Svenska kronor: 9.431.013 SEK
  • Den norska kronan: 9.069.463 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty