BOTTENVÅNING MED TERRAS I MONTEZENIA Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · La Zenia

HH-EB-GLFS-20-3194 71m2 2 1 gemenskap
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 71m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Balkong: 35 m2
Våning : 0
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Grönområden
Terrass
Trädgård
Modern
Air Condition
Bottenplan
Möblerat
Gemensam Pool
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Hansson och Hertzell är stolta över att presentera denna underbara lägenhet i Orihuela Costa.

Denna vackra lägenhet med 2 sovrum och 1 badrum på bottenvåningen ligger i Montezenia, mellan Los Dolses och Lomas de Cabo Roig. Fastigheten har en främre balkong och terrass med utsikt över de gemensamma utrymmena med bänkar, gångvägar och en lekplats. Samhället har även en stor gemensam pool med grönområden.

Denna lägenhet består av två dubbelrum och ett badrum, ett vardagsrum/matsal med en glasdörr som leder till balkongen och terrassen, ett oberoende kök som har tillgång till den täckta uteplatsen på baksidan som kan användas för olika ändamål, såsom studio , förråd/tvättstuga etc. Fastigheten säljs fullt möblerad och har varm/kall luftkonditionering.

Fastigheten ligger inom 5 minuters promenad från barer, restauranger och en stormarknad, samt en bensinstation och det nya köpcentret Lomas de Cabo Roig. Inom 5 minuters bilresa kan du ta dig till det populära handelscentret Zenia Boulevard och La Zenia Beach. Andra vackra stränder i Orihuela costa ligger jäst än 10 minuters bilresa, liksom flera golfbanor i området. Med enkel tillgång till motorvägen bara 45 minuters bilresa till Alicante eller Corvera flygplatser.

Detaljer:
Ref: HH-EB-GLFS-20-3194
Gemensam pool
Förvarings rum
2 sovrum
Nära till tjänster

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 82.316 GBP
  • Ryska rubeln: 82.316 RUB
  • Schweiziska franc: 95.257 CHF
  • Kinesiska yuan: 663.765 CNY
  • Dollar: 99.038 USD
  • Svenska kronor: 1.023.939 SEK
  • Den norska kronan: 984.685 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder