Golfhem med 3 sovrum i Cabopino Spanien · Costa del Sol · Cabopino

HH-PRIME-MS-9 164m2 3 3 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 164m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Balkong: 68 m2
Avstånd till strand: 1,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 39 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 300 Meter
Våning : 0
Garage
Modern
Bottenplan
Balkong
Lekplats för barn
Kust
Bra område för uthyrning
Nybyggd
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Havsutsikt
Grönområden
Air Condition
Terrass
Förråd
Trädgård
Öppen Planlösning
Golf Utsikt
Golvvärme
Gated Community
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 bäddar och badrum — Lyxigt nybyggt — bottenvåning — havsutsikt — första linjens golf — Nära hamnen — golfutsikt — utrustat


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta innovativa projekt i Marbella bestående av 1, 3 och 4-rumslägenheter och takvåningar, rymliga och ljusa, där du kan börja ett nytt liv eller njuta av unika stunder på din semester på Costa del Sol. Havet, läget på första linjen av golf och den avantgardistiska designen är tre kraftfulla skäl att välja Marbella för ditt nya hem, resten av historien ligger i dina händer.

Cabopino-området, i Marbella, koncentrerar allt du kan önska dig. I norr, tallskogar och golfbanor som Cabopino golf. I söder ligger det skyddade naturområdet Dunas de Artola, som mynnar ut i Cabopino-stranden, en vacker och isolerad strand med gyllene sand på cirka 1 200 meter lång, bredvid hamnen med samma namn. Dess konfiguration, med olika höjder, är uttryckligen utformad så att ljuset från Medelhavet översvämmar vart och ett av husen. I de gemensamma utrymmena smälter vattnet i dess två pooler och växtligheten i dess många trädgårdsområden samman till en perfekt blandning som inbjuder till att koppla av och njuta.

Varje hem är unikt, ingen är den andra lik. Det finns dock något som de alla har gemensamt: rymden är huvudpersonen. Av denna anledning smälter rummens golv samman med terrassernas, för att skapa en känsla av öppenhet mot havet och bergen. Dess integrerade kök inbjuder dig att dela frukostar, middagar, efter måltider. Allt designat för att fortsätta skapa minnen.

Klicka här för att se mer utveckling inom detta område

Eller klicka här för alla projekt av denna lyxutvecklare


Cabopino är en lugn småbåtshamnstad belägen mellan Marbella och Benalmadena. Liksom alla kuststäder har det några utmärkta restauranger och barer, samt en härlig strand och golfbanor. Det finns populära stränder på båda sidor om hamnen där bra strandbarer finns. Den här stranden är den första i kommunen och eftersom den ligger lite längre från centrum är den inte så trångt, och atmosfären är annorlunda än den på andra stränder i Marbella. Det visar sig att den här stranden har vunnit mycket popularitet nyligen, och med goda skäl. Vattnet är fläckfritt, sandstränder och ligger bara 13 km öster om Marbellas centrum. Cabopino Golf banor ligger precis in i landet och är mycket naturskön med utsikt över bergen och havet.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 857.815 GBP
  • Ryska rubeln: 857.815 RUB
  • Schweiziska franc: 992.673 CHF
  • Kinesiska yuan: 6.917.130 CNY
  • Dollar: 1.032.075 USD
  • Svenska kronor: 10.670.517 SEK
  • Den norska kronan: 10.261.449 NOK

Hansson & Hertzell Realty