Vacker villa till salu i los altos Torrevieja Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Los Altos

HH-EB-ADT-MONTEOLIVO 150m2 450m2 3 4 privat pool
Sovrum: 3
Badrum: 4
Byggd: 150m2
Tomt: 450m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2022
Air Condition
Pool
Öppen Planlösning
Bra område för uthyrning
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Modern
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Hansson och Hertzell är stolta över att presentera detta fantastiska nybyggda hem i Torrevieja. Nu har vi nöjet att erbjuda 2 nybyggda villor med exklusiv design där du får det lilla extra både inne och ute. Här kan du välja på en eller två våningar och båda husen har inredda källare där du kan välja vad du vill göra. På tomten finns parkeringsplats och pool som ingår i priset. Det inkluderar även vitvaror, luftkonditionering, möbler och golvvärme i hela huset. Dessa villor ligger i ett av de privilegierade områdena på södra Costa Blanca, närmare bestämt i Los Altos, nära all service; restauranger, kaféer, butiker, köpcentra, skolor, sjukhus, samt tillgång till motorvägar. Mindre än 10 minuter med bil från stränderna i Cabo Roig, Campoamor, etc. Och bara 20 minuter från Murcia flygplats / 40 minuter till Alicante flygplats.


Torrevieja ligger cirka 45 km söder om Alicante och staden var från början en liten fiskeby som vuxit till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, eftersom många spanjorer har sina sommarsporter här. Många utlänningar har också bosatt sig de senaste åren då klimatet här är mycket gynnsamt för personer med hud-, lung- och reumatoidproblem. Tack vare att staden ligger mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat, som anses vara ett av de bästa i världen, enligt WHO. Torrevieja har långa och mycket populära stränder som La Mata-stranden i norr till Playa Los Naufragos i söder. Det är en levande och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara promenadstråk och charmiga shoppinggator med bra restaurangval.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 649.860 GBP
  • Ryska rubeln: 649.860 RUB
  • Schweiziska franc: 752.025 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.240.250 CNY
  • Dollar: 781.875 USD
  • Svenska kronor: 8.083.725 SEK
  • Den norska kronan: 7.773.825 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder