Kustnära villor till salu i Torre de la Horadada Spanien · Costa Blanca Syd · Pilar de la Horadada · Torre de la Horadada

HH-MARC-OTT 130m2 215m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 130m2
Tomt: 215m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2022
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 300 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 300 Km.
Avstånd till golfbana: 7 Km.
Våning : 0
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Larmsystem
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Golvvärme
Privat Takterrass
Garage
Jacuzzi
Tvättrum
Modern
Utsikt över pool
Balkong
Bottenplan
Integritet
Bra område för uthyrning
Kust
BBQ
Nära strand
Nybyggd
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum och badrum — lyxigt nybyggt — takterrass — fantastiskt läge — privat pool — bevattningssystem — larm — förråd — garage


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxvillor, belägna i Torre de la Horadada. Exklusiva och avantgardistiska villor med 3 sovrum och 3 badrum, vardagsrum, öppet kök och cirka 130 m2 byggt, fördelat på bottenvåningen, första våningen och takterrass och möjlighet till källare, med tomter på cirka 200 m2 med fristående pool. Beläget i ett fantastiskt område som Torre de la Horadada, bara 300 meter från jesuitstränderna och 200 meter från köpcentret '' Plaza Nueva ''. Torre de la Horadada är en stad som ligger vid havet, en kuststad, som nyligen har upplevt sin utveckling tack vare turismen. Den har alla tjänster, barer, restauranger, småbåtshamn, vårdcentral, apotek och köpcentrum. Torre de la Horadada har flera stränder som har blå flagg. Dess stränder inkluderar: Calas de Rocamar, Jesuitas Beach, Conde Beach, Puerto Beach, Las Villas Beach, Las Higuericas Beach. Utmärkta priser från 549 000 euro.

Klicka här för att se alla våra fastigheter i detta område


Torre de la Horadada är en kustort belägen på södra Costa Blanca med några fina sandstränder som är idealiska för barnfamiljer som har kommit för att tillbringa sin sommarsemester. Det finns två flygplatser nära Torre de la Horadada, som är Alicante och Murcia. Torre de la Horadada är också en av de vackraste av de södra semesterorterna med attraktiva kust- och strandpromenader samt ett karismatiskt vakttorn från tiden då pirater seglade på dessa hav, många sandstränder, soligt väder och en härlig marina med massor av förtöjningsutrymme. Gamla stan har ett torg och en kyrka. Du hittar ett apotek, bank, tre stormarknader och ett bra utbud av restauranger som erbjuder tapas, spansk mat, skaldjur och en del internationella rätter. Golfintresserade kommer att upptäcka att det finns en hel del kända och populära golfbanor i området, inklusive Las Ramblas, Villamartin, Campoamor, Campoverde och Lo Romero.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 464.498 GBP
  • Ryska rubeln: 464.498 RUB
  • Schweiziska franc: 533.244 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.800.288 CNY
  • Dollar: 562.835 USD
  • Svenska kronor: 5.697.138 SEK
  • Den norska kronan: 5.441.578 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder