Semi Ny Villa i Rojales Spanien · Alicante · Rojales · Rojales

HH-EB-OSD-BCD4181 126m2 400m2 3 2 privat pool
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 126m2
Tomt: 400m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Modern
Balkong
Integritet
Nybyggd
Air Condition
Förråd
Pool
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Hansson och Hertzell är stolta över att presentera denna fantastiska moderna villa i Rojales.

Modern designvilla av nyligen byggd 2018, belägen i ett lugnt bostadsområde, mindre än 3 km från golfbanan La Marquesa. 3 sovrum 2 badrum med privat uppvärmd pool och off-road parkering det har genomtänkt designat med både exteriör och interiör rullstolsanpassad på bottenvåningen och är vackert presenterad.

På bottenvåningen består fastigheten av ett rymligt, ljust och luftigt vardagsrum/matsal med flera altandörrar, varav två öppnar mot den vackra terrassen och poolområdet, ett väldesignat kök med induktionshäll och ett energisparande kylskåp från Food Showcase frys, ett dubbelrum och ett grovkök/förråd. På övervåningen finns en landning, två dubbelrum och ett familjebadrum. Båda sovrummen och trappavsatsen har oberoende tillgång till en stor terrass med uteservering med vatten- och elförsörjning och skåp.

Trädgården erbjuder en infällbar markisuppfart för skuggig terrängparkering, utekök/grillplats och olika sittplatser. Det finns ett stort förhöjt vardagsrum/matsal med utsikt över den uppvärmda poolen och ett separat område för avkoppling vid poolen.

Det finns en mängd olika extrafunktioner som ingår, såsom luftkonditionering, golvvärme i vardagsrummet och i båda badrummen, UPVC-fönster och dörrar, ventilationssystem för att minska luftfuktigheten, vattenfiltersystem, solpaneler för varmvatten och batteribackupel. vid behov, duschar, myggnät överallt, speglade front- och fodrade garderober, takfläktar, elektriska fönsterluckor, larmsystem som täcker både trädgården och fastigheten.

Detaljer:
Ref: HH-EB-OSD-BCD4181
3 sovrum
Byggd 2018
Privat pool
Takterrass
Rullstolsvänligt

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 378.936 GBP
  • Ryska rubeln: 378.936 RUB
  • Schweiziska franc: 435.870 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.101.265 CNY
  • Dollar: 457.380 USD
  • Svenska kronor: 4.752.765 SEK
  • Den norska kronan: 4.429.260 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty