Lyxlägenheter nara stranden i Marbella Spanien · Costa del Sol · Marbella

HH-BROME-CEL-02-04 119m2 3 3 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 119m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 200 Meter
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Balkong
Hiss
Integritet
Bra område för uthyrning
Kust
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Nybyggd
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Havsutsikt
Pool Bar
Air Condition
Automatisk port
Förråd
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
Fitness Club
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Gated Community
Gemensam Pool
Modern
Lekplats för barn
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum och badrum – Lyxig nybyggd – Havsutsikt – vid stranden – pool – garage – förråd – gym – lekplats – kvalitetsfinish


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta bostadskomplex, designat för din och din komfort. En idealisk plats att bo med din familj. Vi erbjuder dig dessa bostäder, för närvarande endast tillgängliga med 3 fördelade på 4 portaler, med moderna distributioner och utmärkta kvaliteter och där de flesta av dem har havsutsikt. Alla inkluderar dessutom förråd och garageplats i priset. En idealisk plats att utveckla ditt liv utan bekymmer, med den perfekta kombinationen av modern design och gemensamma utrymmen där du kan njuta av din dag. Den har exklusiviteten av en pool omgiven av grönområden utformade så att både vuxna och barn kan njuta av, tillsammans med sina vänner eller familj. Den har ett gemensamt område som hjälper till att göra sommarmånaderna trevligare och framför alltmer uppfriskande. Den har också en relaxavdelning för att hålla familj och informella sammankomster med vänner och utformad för att koppla bort. Det finns en lekplats som hjälper de minsta i huset att leva unika stunder med sina vänner eller grannar, med bekvämligheten av att inte ha annat än att leta efter kul utanför ditt samhälle. Ett utegym, ett utrymme fullt utrustat och designat för att du ska kunna utveckla din fysiska aktivitet med alla möjliga bekvämligheter.

Klicka här för alla våra fastigheter i Marbella City


Marbella är välförtjänt en av Costa del Sols främsta destinationer. Dess utmärkta klimat, stränder, naturliga omgivningar och dess stora sportanläggningar är bara några av de otaliga attraktionerna som denna stad vid Málagakusten erbjuder. Ett tydligt bevis på den höga kvaliteten på dess infrastruktur är Puerto Banús, en av de mest emblematiska platserna i Marbella. Dessutom är det känt som ett golfparadis. Ett dussin magnifika banor låter golfaren spela sporten innan den ovanliga bakgrunden som havet och bergen erbjuder.

Från Cabopino till Guadalmina erbjuder Marbella besökaren 26 kilometer av vacker kustlinje med en rad soldränkta stränder utrustade med alla typer av tjänster, som inkluderar moderna hotell, bostadskomplex, butiker och restauranger. Den historiska delen av staden, som ligger vid en vacker vik, skyddar vackra hörn av en typisk andalusisk smak, med vitkalkade hus och apelsinträd. En idealisk miljö för att prova något av de läckra recepten från det lokala köket.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 346.095 GBP
  • Ryska rubeln: 346.095 RUB
  • Schweiziska franc: 398.095 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.832.489 CNY
  • Dollar: 417.740 USD
  • Svenska kronor: 4.340.859 SEK
  • Den norska kronan: 4.045.391 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder