Frontline lägenhet i Hamn i Puerto Banús Spanien · Costa del Sol · Marbella · Nueva Andalucía

HH-LUMA-R3956089 132m2 2 2 Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 132m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Söder
Balkong: 8 m2
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 63 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Våning : 2
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Terrass
Balkong
Vattenfront
Kust
Havsutsikt
Air Condition
Golvvärme
Tvättrum
Möblerat
Hiss
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum — 2 badrum — frontlinje — i hamnen i Puerto Banús — fullt möblerad — terrass — hiss — luftkonditionering — golvvärme


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna fantastiska frontlinjelägenhet belägen på Marina i Puerto Banús. Denna lägenhet ligger i ett privilegierat läge, precis i hamnens kurva: bara på denna plats smälter panoramautsikten över havet och hamnen ihop med lyxbilarna som kör förbi i 1:a raden och de dyrbara yachter. Terrassen vetter mot söder, det ger bara förmånen att vara i hjärtat av Puerto Banús, känna den dynamiska folkmassan runt omkring med sina lyxiga butiker, de bästa restaurangerna i Marbella, men från ditt hem.

Denna lägenhet har cirka 132 m2 byggd och 8 m2 terrass, med utsikt över hamnen; den renoverades för några år sedan, den består av entré med ett brett amerikanskt kök med ett rymligt vardagsrum och matsal med terrass med spektakulär utsikt över båtarna och havet. Lyxen att ha två stora ljusa sovrum (det ena ser söderut och det andra mot norr) båda med eget badrum och master sovrum med ett stort fönster med utsikt över marinan i Puerto Banús. Lägenheten är en andra våning, med riktning mot söder och även mot norr, det finns en hiss i byggnaden. Funktioner i fastigheten är varm och kall luftkonditionering, ett inbyggt värdeskåp, golvvärme i hela lägenheten och är fullt möblerad. Denna lyxiga situation är bara med alla bekvämligheter i en lyxhamn runt och det perfekta läget för lyxbutiker, de bästa livspartnerna och terrasserna med DJ:s, och framför allt älskare av havet och lyxbåtar.

Klicka här för alla våra fastigheter i Nueva Andalusia


Puerto Banús är en av de mest kända nautiska och turistmålen i världen. Varje år förförs besökare av dess seglingsmöjligheter, dess unika lyxiga shoppingmöjligheter och dess avundsvärda klimat, med mer än 300 soldagar varje år och en mild, behaglig temperatur året runt. En exklusiv seglings- och fritidshamn som är ett riktmärke i Europa, med en historia som går tillbaka nästan 50 år, är Puerto Banús fokuserad på en kontinuerlig process av tillväxt och återuppfinning för att fortsätta erbjuda upplevelser av högsta kvalitet till sina besökare.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 799.976 GBP
  • Ryska rubeln: 799.976 RUB
  • Schweiziska franc: 920.170 CHF
  • Kinesiska yuan: 6.547.115 CNY
  • Dollar: 965.580 USD
  • Svenska kronor: 10.033.615 SEK
  • Den norska kronan: 9.350.660 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty