Radhus i Fantastiska Gran Vista | Gran Alacant Spanien · Costa Blanca Nord · Santa Pola · Gran Alacant

HH-BD-302 143m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 143m2
Kök : 1
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1988
Orientering: Sydväst
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 8 Km.
Utsikt över berg
Övervaknings kameror
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Tennis
Dubbelglas
Sydlig
Air Condition
Grönområden
Öppen Planlösning
renoverat
Tvättrum
Trädgård
Möblerat
Gated Community
Gemensam Pool
24 Hour Security
Lekplats för barn
Kust
Bra område för uthyrning
Föreningsavgifter/ år en gång i månaden: 100
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - fantastisk förening - renoverad- 2 tennis banor - 2 pooler - restaurang - direkt tillgång till stranden - gated - 24h bevakning 

Hansson & Hertzell är glada att kunna presentera detta renoverade radhus i den fantastiska urbaniseringen "Gran Vista", Gran Alacant.

Radhuset har tre sovrum, två belägna på plan 2 och ett på bottenvåningen. Från det stora sovrummet på översta våningen finns också
utgång till en balkong med havsutsikt. På bottenvåningen finns även ett badrum och en tvättstuga. Här finns även huvudentrén, som leder ut till terrassen och parkeringsplatsen. Här finns även ett förråd.
På 1:a våningen finns en nöjesavdelningen med öppen planlösning med soffgrupp, kök och matplats. Härifrån når vi även trädgården med sydvästlig orientering. På andra våningen finns ytterligare ett badrum. Båda badrummen med dusch. Uppvärmning  med A/C i varje rum och en pelletsbrännare vardagsrummet. Köket renoverades nyligen och fönstren är bytta. säljes med möbler och vitvaror.

Gran Vista är en gated community, med vakter, den har 2 stora pooler (28 m respektive 18 m), 2 tennisbanor och 2 petanquebanor. Från denna privata oas finns även direkt tillgång ner till stranden.
Det finns även en butik/café som är öppet större delen av året. Färskt bröd säljs dagligen, ett sortiment av dagligvaror, inklusive ett begränsat sortiment av frukt och grönsaker, och skandinaviska tidningar. De erbjuder även ett begränsat antal maträtter.

Urbaniseringen ligger på en klippa med utsikt över Medelhavet norr/nordost om Alicante, Benidorm och Calpe. Det ligger cirka 12 km från Alicante. Området byggdes av det svenska byggföretaget Skanska mellan 1987 och 1989 i samarbete med en spansk byggherre. Urbaniseringen består av 466 bostäder (främst hus med trädgård men även flera lägenheter). Trädgårdsmästare tar hand om växter och gräsmattor, både för gemensamma utrymmen och enskilda hem.

Kontakta oss idag för mer information.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 250.413 GBP
  • Ryska rubeln: 250.413 RUB
  • Schweiziska franc: 289.780 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.019.243 CNY
  • Dollar: 301.283 USD
  • Svenska kronor: 3.114.929 SEK
  • Den norska kronan: 2.995.514 NOK

100 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty