Lägenhet · Nybyggnad Alfas del Pi · Ref. HH-SONN-ICAL-100

Pris från 211.000€
Pris per m2 3.349€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Alfas del Pi · Ref. HH-SONN-ICAL-100

Beskrivning

Nya lägenheter med olika typer till salu i Alfaz del Pi

Pris per m2 3.349€/m2
Byggd 63m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Gemensam
Garage Privat

2 sovrum - lyxigt nybyggt - söderläge - gemensam pool - möblerat kök - förråd - garage - gemensamma trädgårdar - fantastiskt läge


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta nybyggda bostadsområde i Alfaz del Pi, en hyllning till havet, naturen och Medelhavets livsstil. Om din önskelista innehåller att bo vid Medelhavet och njuta av solen året runt är du ett steg närmare att förverkliga den.

Du kan välja mellan 117 bostäder med olika planlösningar, med 2 eller 3 sovrum, alla i söderläge och designade för att låta ljuset fylla rummen.

Terrasserna med havsutsikt är perfekta för att koppla av och mäter från 17 kvadratmeter. Eller så kanske du föredrar ett av husen med en privat takterrass. Anläggningen har också parkeringsplatser och förråd, och mer än 300 m2 gemensamma utrymmen med en lekplats, promenadområden, ett lusthus och två pooler, en av dem med direkt havsutsikt.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område


Alfaz del Pi är en stad belägen i provinsen Alicante, på Costa Blanca, Spanien. Staden ligger inbäddat vid foten av Sierra Helada, i distriktet Marina Baixa. Det ligger 47 kilometer norr om Alicante och har en underbar strand, med spektakulär utsikt över den enorma klippan Peñon de Ifach vid Calpe. Staden är mycket attraktiv och erbjuder utmärkta bekvämligheter, inklusive stormarknader, butiker, barer och restauranger, och tjänster som en vårdcentral, postkontor, etc. Stadens strand är särskilt tilltalande, med gyllene sand, en vacker strandpromenad och kristall. Klart, lugnt vatten. Alfaz del Pi har ett stort urval av matställen; med ett bra utbud av traditionella, skaldjurs- och internationella restauranger. Den har ett fantastiskt milt året runt klimat, med temperaturer som når 40 ºC på sommaren; vintrarna är varma och tempererade.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

.

Egenskaper

Byggår: 2021
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 63m2
Balkong: 17 m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Våning : 1
Inbyggda garderober: 2
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 63 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 7 Km.
Sydlig
Grönområden
Terrass
Förråd
Trädgård
Öppen Planlösning
Gated Community
Garage
Modern
Utsikt över pool
Balkong
Lekplats för barn
Integritet
Hiss
Kust
Bra område för uthyrning
Nybyggd
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Pool Bar
Automatisk port
Dubbelglas

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet