Villa · Nybyggnad Los Alcázares · Ref. HH-SRLL-ALMEN-22

Pris från 386.000€
Pris per m2 2.156€/m2

Villa · Nybyggnad Los Alcázares · Ref. HH-SRLL-ALMEN-22

Beskrivning

ULTRA MODERNA VILLOR | SANTA ROSALIA

Pris per m2 2.156€/m2
Byggd 179m2
Tomt 214m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är stolta över att presentera Villas Almendro designade för att föra in naturen i ditt liv.

Inomhus-utomhusflödet består av 3 sovrum, 3 badrum, en halvkällare med naturligt ljus, ett taksolarium och en privat pool. Varje tomt har platser för upp till 3 fordon och förinstallation för elbilar.

Bottenvåningen erbjuder ett attraktivt vardagsrum med öppen planlösning och ett modernt kök. Ett sovrum, badrum och direkt tillgång till utsidan. Den första våningen har 2 sovrum som båda erbjuder omklädningsrum och eget badrum. Varje sovrum leder till en mycket bekväm privat uteterrass. Den rymliga halvkällaren kommer att anläggas och utformas efter dina specifikationer. Njut av soliga dagar eller stjärnklara nätter på takets solarium med utsikt över La Reserva och den glittrande sjön. Förinstallerad för kök och jacuzzi.

Santa Rosalia Lake And Life Resort vill omdefiniera konceptet med en resort i denna del av Medelhavet. De har skapat en 700 000 m2 grön central bas exklusivt för invånarna att använda. Allt runt den största konstgjorda sjön i hela Europa.

Anläggningen kommer att bestå av komplex med ett harmoniskt utseende med ett arkitektoniskt flöde från insidan och utsidan som är av högsta designprioritet. Skapar en permanent länk till de 4 000 olika träden som planterats på orten. För varje byggnad som säljs kommer ägare att få sitt alldeles egna träd planterat inom det gated komplexet. Dessa kommer med ett certifikat och möjligheten att vara närvarande medan de planteras.

Andra Modeller Till Salu: 
Villor: 
Modell 1
Modell 2
Modell 3
Modell 4
Modell 5
Modell 6
Bungalows: 
Modell 1
Modell 2
Lägenheter:
3:A Modell 1
4:A Modell 2

Detaljer:
Ref: HH-EB-SRLL-ALMEN-22
Slå samman
Takterrass
Halvkällare
Sjö
Tillflykt

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 179m2
Tomt: 214m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Sydöst
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Gated Community
Modern
Integritet
Nybyggd
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Dubbelglas

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet