Villa · Nybyggnad Benahavis · Ref. HH-INLU-PARA

3.800.000€
Pris per m2 3.661€/m2

Villa · Nybyggnad Benahavis · Ref. HH-INLU-PARA

Beskrivning

Modern lyxvilla till salu i El Paraiso

Pris per m2 3.661€/m2
Byggd 1.038m2
Tomt 1.915m2
Sovrum 6
Badrum 6
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

6 sovrum & badrum - lyxigt nybyggt - stor tomt - garage för 3 bilar - privat pool - kvalitetsmaterial - dubbla takhöjder - utrustat kök - och mycket mer!


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna helt nya moderna lyxvilla till salu i Paraiso Alto, som kommer att stå klar för dig i slutet av 2023. Bygglovet har redan erhållits. Tack vare den utsökta designen och den perfekta stilen och funktionaliteten kommer denna villa verkligen att vara unik!

Imponerande dimensioner på 1 038 m2, dynamisk design med ett öppet planlösningskoncept, geometriska former och rena stillinjer gör denna herrgård verkligen unik. Beläget på en tomt på 1 900 m2, erbjuder huset 6 sovrum, 6 badrum och gästtoalett, stort vardagsrum och matplats, ett fullt utrustat kök i amerikansk stil med högkvalitativa vitvaror. På nedre plan kommer det att finnas möjlighet att ha en vinkällare, en friskvårdsavdelning med gym, spa och bastu.

För byggandet av huset kommer att användas avancerad teknik och förstklassiga material. Enorma fönster med dubbelhöjd i tak och glasdörrar ger dig en härlig känsla av ljus och lätthet. Öppna ytor är i perfekt harmoni med huset.

Ett tjusigt läge, som kallades "paradiset" och av goda skäl! Det exklusiva bostadskomplexet "El Paraiso Alto", omgivet av flera golfbanor, ligger i den lugna dalen El Paraiso. Bakgrunden är det legendariska berget La Concha. Bakom, i norr, ligger den pittoreska bergskedjan Sierra Bermeja, framför, i söder, Medelhavet. Det är ett välutvecklat område, känt för sin naturliga skönhet, säkerhet och höga livskvalitet. Och det är bara en kort bilresa från Puerto Banús pulserande nattliv och sociala liv, privata skolor och stormarknader.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område

Klicka här för alla egenskaper hos denna lyxutvecklare  


Benahavis, en bergsby 7 km från kusten, ligger mellan Marbella, Estepona och Ronda. Känd för sina restauranger - de kallar det matsalen på Costa del Sol - det är framför allt en pittoresk plats, där man kan hitta otrolig berg- och havsutsikt. Med 12 av Costa del Sols 70 golfbanor, och det kommer att gå upp till 15 inom de närmaste åren, är det också en hotspot för golfälskare. Dessutom har Benahavis massor av orörd natur där du kan promenera eller cykla och utforska faunan och floran och njuta av den fantastiska utsikten.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 6
Badrum: 6
Toaletter: 2
Byggd: 1.038m2
Tomt: 1.915m2
Balkong: 125 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 3
Kök : 1
Inbyggda garderober: 6
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 3,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 71 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 300 Meter
Integritet
Smart Home System
Kust
Larmsystem
Elektriska fönsterluckor
Nybyggd
Havsutsikt
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Pool
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
GYM
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Bottenplan
Gated Community
Bra område för uthyrning
Modern
Utsikt över berg
24 Hour Security
Källare
Balkong
Nära strand

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet