Lyxvilla i Finestrat Spanien · Costa Blanca Nord · Finestrat

HH-ESP-SEAVIEW-2 132m2 442m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 132m2
Tomt: 442m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Balkong: 42 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 30 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 500 Meter
Havsutsikt
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - trädgård - pool - terrass - havsutsikt - parkering 

I alla sovrummen finns inbyggda garderober, vilka är inredda internt med ett modulärt system. Två av de tre sovrummen ligger på översta våningen och erbjuder fantastisk havsutsikt över Benidorms bukt och har också tillgång till de öppna terrasserna, varifrån du kan njuta av Medelhavet och en otroligt vacker omgivning! Alla innerdörrar är gjorda av amerikansk valnötträ, golv till takhöjd och försedda med integrerade gångjärn för att göra dem estetiskt tilltalande för ögat.

Tack vare de geometriska formerna och kombinationerna av ytbehandlingar i olika material domineras de tre badrummen i huset av design och elegans, allt som allt kan du njuta av varje ögonblick, även i de mest intima områdena i ditt hem. Kombinationen av de noga valda estetikerna och designen av kranarna och distinktionen i designen av toaletterna är perfekta.

Alla villor har stora och vackra trädgårdar, där du kan njuta av Medelhavet livsstil . Palmer, olivträd och aromatiska buskar, som lavendel andas liv i de vackra trädgårdarna. Trädgården har konstgjord torv installerad, som är av hög kvalitet, kommer alltid att vara i perfekt skick under hela året och kräver inte underhåll eller vatten.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 479.200 GBP
  • Ryska rubeln: 42.912.564 RUB
  • Schweiziska franc: 568.438 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.223.932 CNY
  • Dollar: 603.266 USD
  • Svenska kronor: 5.562.930 SEK
  • Den norska kronan: 5.733.221 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder