Villa · Försäljning Benissa · Ref. HH-ROG-VIL

1.750.000€
Pris per m2 2.188€/m2

Villa · Försäljning Benissa · Ref. HH-ROG-VIL

Beskrivning

Unik bergsvilla med mark i fridfulla Benissa

Pris per m2 2.188€/m2
Byggd 800m2
Tomt 25.000m2
Sovrum 7
Badrum 6
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat
Beskrivning av fastigheten

Hansson & Hertzell presenterar stolt denna fastighet, bestående av två bostäder och två uthus på 25 000 kvadratmeter. Huvudbyggnaden och pensionatet, helt i sten, är 800 kvadratmeter byggt med 488 kvadratmeter beboelig inomhusyta.

Första våningen har ett expansivt vardagsrum med ett bifogat bibliotek, ett kök anslutet till en stor matsal, båda ser ut över poolen med utsikt över bergen - ett gästtoalett och en tvättstuga kompletterar första våningen. Den andra våningen har fem sovrum och fyra fulla badrum - masterbadet har en separat jacuzzi. Alla sovrum vetter mot en stor veranda med utsikt över poolen och fastigheten, med underbar utsikt över solnedgången över bergen. 

I en separat tvåvåningsbyggnad, även sten – med egen ingång, finns ett andra hem eller ett gästhus på cirka 120 meter med två sovrum och ett och ett halvt badrum, ett fullt utrustat kök och ett stort vardagsrum med öppen spis. Det andra uthuset, även det i återvunnet tegel, innehåller ett tredje öppet garage/grillområde med en bifogad stor hundkoja med ett inhägnat område och ett hönshus.

Det finns också en stor inhägnad grönsaksträdgård. Totalt finns tre slutna separata garage och en öppen carport. Den precis bredvid huset är mycket stor och rymmer en stor bil och fem fyrhjulingar etc. De andra är stora enbilsgarage med hyllor. Det finns massor av förvaring. Ett dubbelgarage i återvunnet tegel är uppdelat i två individuella bilverkstäder eller verkstäder. Med ett stort förvaringsutrymme för trädgårdsmaterial som kan användas som stall för en häst mm.

Hela huvudhuset har golvvärme och tre skorstenar för vedspisar. A/C är central och rummen i vardagsrummet, matsalen och sovrummet har också individuella enheter.

Poolen är uppdelad i två sektioner - en liten jacuzzistil som värms tidigare - som rinner in i den stora och ger ett fontänljud till den sidan av huset. Den främre entrén har en fontän byggd i sten.


Landet

Landytan är 25 000 kvadratmeter eller 6 tunnland. Utspridda över flera stenmur terrasser på en sluttning. Planterad med gamla olivlundar med minst ett dussin gamla 100 till 200 år gamla träd, två stora tomma vingårdsfält, fruktträd och cirka 1 tunnland mogen tallskog.

Landet är bördigt: citrus, oliver, fikon, mandel och vindruvor är de dominerande grödorna i området. Grönsaker kan odlas hela året. Vi producerar vår egen olivolja. Apelsiner, mandariner, citroner och fikon är i världsklass, liksom grönsakerna. Marken här har brukats för alltid. Åkrarna är terrasserade med stenmurar, varav många är tvåhundra år gamla. Med över 300 dagar om året med blå himmel och solsken är det enkelt att odla medelhavsmat här.

Höjden är ca 300 meter. Fastigheten har massor av vilda djur: ekorrar, otaliga duvor och sångfåglar, kaniner, rävar och ugglor är bosatta. Besök av måsar från stranden är frekventa. Fastigheten är omgiven av mogen skog som är inhägnad och praktiskt taget otillgänglig för allmänheten, den har en mängd vilda djur som du ofta ser.

Längst ner på kullen finns 25 tunnland vingårdar för att ta solnedgångspromenader eller jogga - det är direkt tillgängligt för fastigheten. Det är en vacker bit mark isolerad av skogen och en lång återvändsgränd utan genomfartstrafik och bara en handfull hus på stora tomter.-- Dess avskilda och fridfulla läge är dess mest försonande kvalitet.


Plats

En avskild och fridfull natur, men ändå bara 8 minuters bilresa från Benissas många stormarknader och motorväg A7 -- 45 minuter från Alicantes flygplats och 80 minuter från Valencias flygplats. Stränderna är femton minuter bort. Satellitbilderna illustrerar dess privilegierade läge.

Det finns massor av fantastiska bergsvandringar och alla typer av strand i närheten, Barcelona är en enkel 3-timmars tågresa, Madrid är 90 minuter med höghastighetståget från Alicante, Paris är en två timmars flygning och Mallorca och Ibiza är en 2-timmars färja från närliggande Denia, Marocko är en övernattningsfärja från Almeria.


En kommentar från ägaren:

''Jag har bott på fastigheten i 23 år och uppfostrat mina barn här. Jag bor just nu ensam bredvid i det gamla stenhuset på bilderna. Tillbringar ungefär sex månader om året där. Jag bodde i huset till salu i 12 år. Mina barn är borta, och jag behöver inte alla dessa hus, så jag säljer motvilligt ett.

Efter att ha bott över hela världen - jag älskar det här. Det är väldigt tyst och fridfullt, det finns massor av natur, noll kriminalitet och vädret är det bästa i Europa. Bara två månader om året sjunker det ibland under 10 grader Celsius (50 F.) - i januari och februari. Många i december beskär jag mina olivträd i shorts. Det är en lätt plats att bo på.''


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 7
Badrum: 6
Toaletter: 1
Byggd: 800m2
Tomt: 25.000m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 4
Kök : 2
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 15
Avstånd till flygplatsen: 45 Meter
Avstånd till fritid: 8
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Air Condition
Trädgård
Förråd
Jacuzzi
Pool
Balkong
Golvvärme
Öppen spis
Garage
Integritet
Tvättrum
Kust
Utsikt över pool
Lantbruk
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
BBQ

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet