Lägenhet · Försäljning Guardamar · Ref. HH-OES-507

745.000€
Pris per m2 2.865€/m2

Lägenhet · Försäljning Guardamar · Ref. HH-OES-507

Beskrivning

Fantastisk 3-nivå takvåning med havsutsikt i Guardamar del Segura

Pris per m2 2.865€/m2
Byggd 260m2
Sovrum 5
Badrum 5
Garage Privat
5 sovrum & badrum | 200 m från stranden | Över 3 nivåer | Havsutsikt | Renoverad fastighet | Öppen spis | Takterrass med grill

Föreställ dig att vakna till ljudet av vågorna som slår mot stranden och solen strömmar genom dina fönster. Detta kan vara din verklighet om du köper denna fantastiska takvåning i 3 våningar i Guardamar del Segura.

Fastigheten ligger precis intill den centrala stranden i Guardamar, i en av stadens mest ikoniska byggnader. Denna riktiga takvåning sträcker sig över 3 våningar i byggnaden och har blivit vackert renoverad. Den har en privat takterrass och en andra separat lägenhet på takterrassen, vilket skapar en unik atmosfär med panoramautsikt över Medelhavet, staden och bergen.

Lägenheten går in från 4:e våningen, där hallen leder upp till 5:e våningen. Här hittar du ett stort vardagsrum med öppen planlösning med matplats och en förhöjd yta som används som kontor. Det finns också en vardagsrumsdel med öppen spis, som leder ut till en 22 m2 terrass. Mitt emot vardagsrummet ligger huvudsviten, som har fantastisk havsutsikt, en stor garderob och ett eget badrum med dusch och badkar. Detta utrymme översvämmas med naturligt ljus från de stora fönstren.

På andra sidan 5:e våningen finns det moderna köket, en stor tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt en avdelare mellan de två sovrummen. Denna avdelare innehåller en hopfällbar säng, som är perfekt för extra sovutrymme. De två sovrummen har båda en-suite badrum som är spegelvända och kan nås genom en skjutdörr.

Från vardagsrummet finns en dörr som leder ut till en innerterrass. Härifrån går en trappa upp till den privata takterrassen. Denna terrass är rymlig och erbjuder gott om utrymme för fantasi. På takterrassen hittar du den unika, nästan nya separata lägenheten på 46 kvadratmeter. Denna lägenhet har en liten ingång där ett litet kök kan monteras, och två sovrum med eget badrum. Ett av sovrummen används idag som kontor (med utsikt!) Och det andra som hemmagym. På takterrassen hittar du även olika avkopplingsplatser, Cabana säng och en grillavdelning.

Till fastigheten hör även en parkeringsplats i underjordiskt garage och ett stort stängt förråd. Det finns också möjlighet att köpa en andra parkeringsplats i garaget.

Denna takvåning är den perfekta platsen att kalla hem. Det är lyxigt och rymligt och erbjuder fantastisk utsikt. Om du letar efter en verkligt unik fastighet i Guardamar del Segura, då är det här något för dig.

Kontakta oss nu på +34 634 044 970

Egenskaper

Byggår: 2001
Sovrum: 5
Badrum: 5
Byggd: 260m2
Balkong: 22 m2
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Våning : 5
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 200 Meter
Avstånd till flygplatsen: 30 Km.
Avstånd till fritid: 50 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
BBQ
Integritet
Nära strand
Kust
Underjordisk parkering
Fiberoptik
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Larmsystem
Automatisk port
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
GYM
Öppen Planlösning
Grönområden
Garage
Terrass
Tvättrum
renoverat
Möblerat
Privat Takterrass
Hiss
Modern
Bra område för uthyrning
Balkong
Utsikt över berg
Öppen spis

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet