Byggnad · Försäljning Alicante · Ref. HH-OES-702

735.420€
Pris per m2 3.553€/m2

Byggnad · Försäljning Alicante · Ref. HH-OES-702

Beskrivning

Förstklassig 7-rums vandrarhemsinvestering i Alicante City

Pris per m2 3.553€/m2
Byggd 207m2
Sovrum 7
Badrum 5
Fantastisk investeringsmöjlighet i Alicante City! | Vandrarhem med 7 sovrum | Nyckelfärdig: Klar att starta | Centrala Alicante | Möblerad & Utrustad

Välkommen till en lovande investeringsmöjlighet i hjärtat av Alicante - Calle Doctor Bergez 28, beläget nära Plaza PioXII. Denna fastighet är din biljett till en blomstrande investering inom turism- och gästfrihetsbranschen.

  • Vandrarhem med 7 sovrum
  • 2 våningar
  • 207 kvm
  • Redo för företagsrenovering
  • Topp läge

Föreställ dig att äga ett vackert renoverat 7-sovrums vandrarhem, fullt möblerat och utrustat, redo att välkomna turister från hela världen. Denna byggnad har noggrant omvandlats för att möta moderna resenärers krav, och den är nu redo för dig att ta över.

  • Affärsredo: Denna fastighet har officiellt godkänts av stadshuset för användning som pensionat med 7 rum. Inga byråkratiska hinder att ta sig över - grunden är lagd.
  • Nyckelfärdig Drift: Vi erbjuder dig en helt renoverad, möblerad och utrustad fastighet. Den är redo att börja generera inkomst från dag ett.
  • Renovering Slutförd: Allt det hårda arbetet har tagits om hand. Du behöver inte lägga en krona på renoveringar eller reparationer. Sitt bara tillbaka och se din investering växa.
  • Tillgänglig från den 15:e september: Din investering börjar betala av sig omedelbart. I mitten av september kommer fastigheten vara fullt möblerad och redo att ta emot gäster.
  • Garanterad Inkomst: Säljaren har redan säkrat ett hyresavtal med en garanterad årlig betalning på 66 187 €. Det är en stabil avkastning på 9% på din investering och säkerställer en stadig inkomstkälla.
  • Framtida Prisökning: Handla snabbt eftersom det nuvarande priset är 735 420 €, men det kommer att höjas i början av september. Missa inte detta fantastiska erbjudande.

Investera i en fastighet som är mer än bara tegel och murbruk; det är en port till ekonomisk framgång. Alicantes turismbransch blomstrar, och du kan vara en del av den. Med en nyckelfärdig drift, garanterad inkomst och ett toppenläge är detta 7-sovrums vandrarhem den gyllene möjligheten du har väntat på.

Kontakta Hansson & Hertzell Invest idag för att säkra din framtid inom Alicantes gästfrihetssektor. Detta erbjudande kommer inte vara tillgängligt länge, och din dröminvestering är bara ett samtal bort. Låt den inte glida dig ur händerna!


Klicka här för alla våra exklusiva annonser
Kontakta oss nu på +34 634 044 970.

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 7
Badrum: 5
Byggd: 207m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 7
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1.3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 14.9 Km.
Avstånd till fritid: 50 Meter
Avstånd till golfbana: 6.3 Km.
Möblerat
Bra område för uthyrning
Dubbelglas
renoverat
Turistlicens
Modern
Integritet
Air Condition
Öppen Planlösning

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet