Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-NEY-301

289.000€
Pris per m2 3.658€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-NEY-301

Beskrivning

Renoverad Frontline lägenhet i Torrevieja

Pris per m2 3.658€/m2
Byggd 79m2
Sovrum 3
Badrum 2

Välkommen till denna elegant inredda lägenhet med enastående förstaparksvyer över det kristallklara Medelhavet vid Playa de Los Locos. Tänk dig att vakna till den uppfriskande havsbrisen varje morgon och avsluta dagen med den förtrollande solnedgången, varje dag.

När du kliver in i lägenhetens foajé möts du omedelbart av ett överflöd av naturligt ljus, tack vare dess strategiska orientering. De oavbrutna vyerna över Medelhavet är en ständigt närvarande mästerverk i denna bostad.

Denna noggrant underhållna lägenhet omfattar tre sovrum och två badrum, varav ett är ett lyxigt en-suite badrum. Den har genomgått en högklassig renovering med endast de finaste materialen, vilket erbjuder en kvalitetsnivå som överträffar även nybyggen.

Varje rum inom denna bostad erbjuder fängslande vyer över havet. Föreställ dig att vakna till den hisnande havsutsikten, laga frukost i det öppna köket med havsbrisen som smeker dina sinnen och njuta av din morgonmåltid på den stora balkongen. Alternativt kan du avsluta dagen med en utsökt middag, tillagad i det fullt utrustade köket, samtidigt som du badar i solnedgången över sydvästhorisonten. Avkopplingsnivån här är verkligen exceptionell.

Hela lägenheten är smakfullt möblerad och noggrant inredd av en prisbelönt inredningsdesigner, med moderna möbler i en klassisk Art Deco-stil som ger en touch av lyx till den redan ljusa vardagsytan.

Under den här bostadskomplexet väntar en mängd exceptionella matställen, en välutrustad livsmedelsbutik och ett charmigt bageri, allt inom en kort promenad. Dessutom kan du njuta av nylagade churros med choklad från Carmenitas charmiga vagn, som ligger bara en stenkast från komplexet.

Denna lägenhet erbjuder en enastående möjlighet till högavkastande uthyrning, vilket gör den till en av kustens mest säkra investeringar, inte bara för nuet, utan också på lång sikt. Ta chansen idag och kontakta oss för mer information! För förfrågningar och visningar, vänligen kontakta Hansson & Hertzell Invest

Egenskaper

Byggår: 1981
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 79m2
Kök : 1
Våning : 4
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 0 Meter
Havsutsikt
Öppen Planlösning
Sydlig
Modern

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet