Villa · Nybyggnad Calpe · Ref. HH-TUR-PR033

1.160.000€
Pris per m2 4.715€/m2

Villa · Nybyggnad Calpe · Ref. HH-TUR-PR033

Beskrivning

Nytt projekt till salu i Canuta Ifach i Calpe

Pris per m2 4.715€/m2
Byggd 246m2
Tomt 800m2
Sovrum 4
Badrum 3

4 sovrum & 3 badrum | Lyx nybyggd | Utsikt över Medelhavet | Privat pool | Parkeringsplats | Älskade urbanisering

Hansson & Hertzell presenterar stolt toppen av modernt boende i den prestigefyllda urbaniseringen Canuta Ifach, Calpe.

Inbäddat i ett av de mest lugna och väletablerade områdena, erbjuder denna lyxiga nya fastighet inte bara fantastisk utsikt över det azurblå Medelhavet och den ikoniska Peñón de Ifach utan också en noggrant designad layout som maximerar både komfort och elegans.

Bostaden sträcker sig över två nivåer och är genomtänkt strukturerad. Bottenvåningen sammanfogar sömlöst vardagsrum, matplats och kök till ett harmoniskt öppet koncept. Dessutom finns det ett sovrum på denna våning som har ett eget badrum, perfekt för gäster eller en överdådig mastersvit.

När du stiger upp till det övre planet hittar du ytterligare tre rymliga sovrum, designade med omsorg och precision. Till dessa rum finns två välutrustade badrum, vilket garanterar bekvämlighet för alla boende.

Hemmets exteriör är lika fängslande. Oavsett om du kommer ut från köket eller det kombinerade vardagsrummet och matsalen, kommer både boende och gäster att dras till den inbjudande terrassen. Detta utomhusutrymme är idealiskt för både avkoppling och underhållning, särskilt med inkluderandet av en orörd pool.

Dyk in, njut av solen och njut av den lyxiga livsstilen som denna fastighet erbjuder.


I hjärtat av Costa Blanca, i regionen Valencia, ligger den antika fiskebyn Calpe. Staden har nu förvandlats till en turistmagnet och har ett idealiskt läge, lätt att nå via motorväg A7 och N332 som går från Valencia till Alicante; det är cirka en timmes bilresa från flygplatsen i Alicante. Calpe har en underbar blandning av gammal valenciansk kultur och moderna turistanläggningar. Det är en utmärkt bas för att utforska det lokala området eller njuta av de många lokala stränderna. Enbart Calpe har tre av de vackraste sandstränderna vid kusten.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2024
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 246m2
Tomt: 800m2
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 81 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 8,5 Km.
Förråd
Gated Community
Pool
Modern
Öppen Planlösning
Balkong
Golvvärme
Integritet
Tvättrum
Kust
Utsikt över pool
Nybyggd
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Fullt utrustat kök
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Larmsystem
Grönområden
Havsutsikt
Terrass
Air Condition
Trädgård

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet