Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-NEY-03

385.000€
Pris per m2 3.348€/m2

Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-NEY-03

Beskrivning

Utforska din drömvilla med 3 sovrum och privat pool

Pris per m2 3.348€/m2
Byggd 115m2
Tomt 185m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool privat pool
Garage Privat

Inbäddad på en generös tomt på 185 m², erbjuder denna utsökta villa, byggd 2019, den perfekta kombinationen av modernt boende och lyx. Den har 3 sovrum, 3 badrum och en rad eftertraktade funktioner som gör den till den ultimata platsen att kalla hem.

Villan, som sträcker sig över 138 m² fördelat på två våningar, har noggrant utformats med tanke på din komfort och bekvämlighet. På bottenvåningen hittar du ett rymligt vardagsrum med matplats och ett pentry, ett exteriört dubbelrum, ett komplett badrum och ett praktiskt förråd som smidigt gömts under trappan.

Ge dig upp till andra våningen, där två ytterligare dubbelrum väntar, var och en med tillgång till en charmig balkong. Dessutom har båda sovrummen egna badrum med integrerade dressingrum, vilket ger gott om utrymme och avskildhet.

Stig ut till din privata oas! Villan levereras komplett med en 17 m² stor pool, perfekt för ett uppfriskande dopp på soliga dagar. Det finns också ett avsatt område för privat utomhusparkering, vilket säkerställer bekvämlighet för dig och dina gäster.

Ditt nya hem levereras fullt möblerat och sparar dig besväret med att inreda det själv. Dessutom är det utrustat med toppmoderna elektriska apparater, kanaliserad luftkonditionering för komfort året runt och mekaniserade persienner för att smidigt kontrollera naturligt ljus och integritet.

För att toppa det hela kan du njuta av hisnande vyer och ta in områdets underbara klimat från din magnifika solarium på övervåningen. Det är den perfekta platsen för avkoppling och att ta in omgivningen.

Miss inte den här exceptionella möjligheten att äga en modern villa med alla bekvämligheter du önskar. Gör denna dröm till ditt hem idag! Kontakta Hansson & Hertzell för mer information.

Egenskaper

Byggår: 2019
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 115m2
Tomt: 185m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Sydöst
Möblerat
Nära strand
Köksutrustning
Dubbelglas
Privat Takterrass
Balkong
Kust
Air Condition
Pool

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet