Villa · Nybyggnad Malaga · Ref. HH-MBH-SA

2.800.000€
Pris per m2 6.222€/m2

Villa · Nybyggnad Malaga · Ref. HH-MBH-SA

Beskrivning

Lyxig strandnära villa med fascinerande havsutsikt

Pris per m2 6.222€/m2
Byggd 450m2
Tomt 610m2
Sovrum 5
Badrum 4
Pool privat pool
Garage Privat
5 Sovrum & 4 badrum | Lyx nybyggnation | Strandnära | Havsutsikt | Söderläge | Alla bekvämligheter | Nära golfbanor

Hansson & Hertzell presenterar stolt symbolen för modernt lyxigt boende i denna utsökta nybyggda villa, bara ett stenkast från Medelhavet. Denna exceptionella fastighet erbjuder ett oöverträffat läge vid stranden i den eftertraktade staden San Pedro, och har fem sovrum, fyra badrum och magnifik havsutsikt som kommer att göra dig andfådd.

Belägen i ett blomstrande bostadsområde, är denna villa perfekt för dem som söker en exceptionell livsstil, oavsett om det är för att leva året runt eller som en semesterort. Det omgivande området erbjuder en mängd bekvämligheter, inklusive en myriad av restauranger, strandklubbar och ett toppklass sportcenter, allt inom gångavstånd från ditt nya hem. Familjer kommer att uppskatta närheten till skolor, och golfentusiaster kommer att njuta av den lätta tillgången till regionens finaste golfbanor.

Nybyggda fastigheter i detta mycket eftertraktade område är en sällsynthet, vilket gör denna villa till en enastående investeringsmöjlighet. För närvarande under konstruktion, kommer det att vara färdigställt under första kvartalet 2024. Med varje detalj noggrant designad för lyx och komfort, kommer detta boende att sätta en ny standard för boende vid stranden.

Klicka här för alla våra fastigheter på denna kust

Inbäddat i den pittoreska provinsen Malaga, kommer du att ha förmånen att uppleva dess rika historia, oöverträffade skönhet och soliga klimat med över 300 soldagar varje år. Denna provins, strategiskt belägen mellan de livliga städerna Sevilla och Granada, är känd för sitt varma och milda klimat. Malagas förtrollande atmosfär och kultur gör det till ett populärt resmål för turister från hela världen.

Malaga har också en av Spaniens viktigaste hamnar, och välkomnar otaliga resenärer som kryssar Medelhavet. Regionen investerar kontinuerligt i att förbättra infrastrukturen för att förbättra besöksupplevelsen, inklusive uppgraderingar av flygplatsen och transportnätverk, vilket gör den till en alltmer tillgänglig destination.

Bortom havet och solen erbjuder Malaga en rad attraktioner, från fantastiska stränder och ett kök som är full av medelhavssmaker till museer i världsklass och arkitektoniska skatter som tar dig till det förflutna. Detta hörn av Andalusien är inte bara ett resmål; det är en livsstil.

Välkommen till en värld av lyx, skönhet och oändliga möjligheter. Denna exklusiva villa vid stranden är din biljett till den livsstil du alltid har föreställt dig. För att lära dig mer och uppleva det personligen, vänligen kontakta oss för ytterligare information och för att boka en privat visning.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 5
Badrum: 4
Byggd: 450m2
Tomt: 610m2
Balkong: 220 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 250 Meter
Avstånd till flygplatsen: 66 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 3,5 Km.
Golvvärme
Modern
Garage
Balkong
Tvättrum
Vattenfront
Utsikt över pool
Integritet
Bottenplan
Kust
Bra område för uthyrning
Nybyggd
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Larmsystem
Dubbelglas
Havsutsikt
Sydlig
Air Condition
Grönområden
Förråd
Terrass
Pool
Trädgård
Öppen Planlösning
Gated Community

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet