Villa · Försäljning San Miguel De Salinas · Ref. HH-EB-CBI-1370

478.500€
Pris per m2 1.779€/m2

Villa · Försäljning San Miguel De Salinas · Ref. HH-EB-CBI-1370

Beskrivning

Fantastisk oberoende villa i San Miguel de Salinas

Pris per m2 1.779€/m2
Byggd 269m2
Tomt 639m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna vackra villa i San Miguel

Denna omsorgsfullt underhållna villa är till salu i Spanien på vackra Costa Blanca med sina vita stränder. Denna villa ligger i distriktet Blue Hill som tillhör San Miguel de Salinas.

Villan byggdes 1994 på en dubbeltomt med en total yta på 693m² och har ny centralvärme i alla rum och korridorer. Alla rum är luftkonditionerade. Den inbjudande poolen med 9x4 meter och det tilltalande uteköket med den öppna spisen, som när som helst inbjuder till grillning, byggdes också ihop med huset. Här är utomhusdusch och toaletter en självklarhet. Trädgården som omger hela fastigheten är lättskött och tilltalande. Speciellt på kvällstimmarna imponerar pool- och trädgårdsbelysningen med sin avkopplande atmosfär.

Huvudlägenheten med havsutsikt är ljus och övertygar så fort du kommer in på den stora inglasade och luftkonditionerade verandan, varifrån du kommer in i själva vardagsrummet genom den breda korridoren. Vardagsrummet erbjuder tillräckligt med plats för familj och vänner. Den öppna spisen erbjuder en mysig atmosfär på vintern eller luftkonditioneringen på sommaren önskad svalka. Det separata köket är också mycket välskött och fullt möblerat. Efter hallen med sin välintegrerade inbyggda garderob finns ett rymligt badrum med dusch/badkar och dagsljusfönster till höger. I anslutning till badrummet finns barn/eller gästrum med inbyggd garderob. Det stora sovrummets stora inbyggda garderober överraskar med sitt separata dagsljusbadrum med duschkabin.

Du har en hisnande utsikt från takterrassen till havet och inlandet. Du kan dock njuta av havsutsikten mycket fint och bekvämt från den luftkonditionerade verandan.

En fullfjädrad lägenhet är integrerad på bottenvåningen nås via en separat ingång. Vardagsrummet med det amerikanska köket och den lilla matplatsen är inbjudande. Badrummet med dagsljus är utrustat med dusch. Sovrummet erbjuder också mycket utrymme.

Det stora dubbelgaraget med arbetsbänk och handfat ger plats för två fordon. Det finns ytterligare en parkeringsplats bredvid garaget.

REF: HH-EB-CBI-1370

Egenskaper

Byggår: 1994
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 269m2
Tomt: 639m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
BBQ
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Modern
Öppen spis
Integritet
Havsutsikt
Fiberoptik
Air Condition

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet