Lägenhet · Försäljning Javea · Ref. HH-DIMO-A014D

795.000€
Pris per m2 5.679€/m2

Lägenhet · Försäljning Javea · Ref. HH-DIMO-A014D

Beskrivning

Renoverad Duplex Penthouse i Javea

Pris per m2 5.679€/m2
Byggd 140m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Gemensam
Garage Privat

Introducerar en spektakulär trerumslägenhet med dubbelt våningsplan från Hansson & Hertzell

Unna dig det ultimata boendet med vår exklusiva trerumslägenhet i två plan, belägen i en boutique-utveckling med en inbjudande gemensam pool och avkopplingsområde. Bara en kort promenad från livliga Arenal-stranden, känd för sina livliga barer och restauranger, lovar denna bostad en oöverträffad livsstil.

Nyligen renoverad år 2022 visar denna lägenhet upp utsökt hantverk och modern design. Njut av uppgraderade funktioner som nya golv och väggkakel, toppmoderna VVS- och elsystem, samt ett cutting-edge-kanaliserat luftkonditionering och värmesystem för optimal komfort. De dubbelglasade aluminiumfönstren och terrassdörrarna, komplett med myggnät och elektriska persienner, förstärker både bekvämlighet och säkerhet.

Det nedre planet utstrålar charm med två dubbelrum, ett familjeduschrum och en rymlig öppen planlösning med vardagsrum och kök. Steg ut på den 20 kvm stora terrassen som erbjuder underbar utsikt över den välskötta gemensamma poolen. Köket är en kulinarisk oas med en Dekton-typ arbetsbänk, en amerikansk kyl/frys, ett omvänd osmosis-system och en separat vinkylare. Bosch-apparater, inklusive ugn, mikrovågsugn och diskmaskin, höjer matlagningsupplevelsen. Med dubbeldörrade skafferi ger enheten dold förvaring och gör det enkelt att hålla köket rent och prydligt.

Det övre planet avslöjar den lyxiga master-sviten, med ett generöst dubbelt sovrum med eget duschrum och en inredd klädkammare. Terrassdörrarna leder till den stora, sydvända 45 kvm stora takterrassen med en fascinerande vattenfallsfunktion och en bardel, perfekt för underhållning. Terrassen är genomtänkt utrustad med vatten- och utomhusel uttag för att rymma ett automatiskt bevattningssystem.

Lyft din livsstil med den extra bekvämligheten med hiss och säker privat underjordisk parkering. Din lägenhet kommer komplett med ett rymligt, låsbart garage och ger trygghet och lyx vid varje sväng.

Upptäck höjden av sofistikation på Hansson & Hertzell. Din dröm om en lägenhet med dubbelt våningsplan väntar.

Egenskaper

Byggår: 2006
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 140m2
Balkong: 20 m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 650 Meter

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet