Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-IMLR-R207

525.000€
Pris per m2 3.144€/m2

Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-IMLR-R207

Beskrivning

Fantastisk takvåning i söderläge på Campoamor Golf

Pris per m2 3.144€/m2
Byggd 167m2
Sovrum 3
Badrum 3
Toaletter 1
Pool Gemensam
Garage Gemensam

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna fantastiska fastighet i Orihuela Costa.

Välkommen till denna magnifika takvåning med 3 sovrum och 3 badrum, kompletterad med en extra toalett för extra bekvämlighet. Inbäddat i hjärtat av en idyllisk miljö, erbjuder denna fastighet en lyxig livsstil i ett av de mest eftertraktade områdena i regionen.

När du kommer in kommer du att fascineras av det rymliga vardagsrummet som badar i naturligt ljus, vilket ger gott om utrymme att koppla av och underhålla dina gäster. Köket, utrustat med högkvalitativa vitvaror, sträcker sig över en generös yta och inkluderar en angränsande tvättstuga, som kombinerar funktionalitet och elegans.

Det unika med denna takvåning ligger i dess exceptionella 64 kvm terrass i söderläge. Njut av avkoppling utomhus medan du beskådar en hisnande utsikt över Campoamor Golf, känd för sin frodiga grönska, lugnande lugn och närhet till lokala butiker.

Lägenheten, som säljs omöblerad, har ändå ett elegant och modernt utseende med högkvalitativa ytskikt. De 3 rymliga sovrummen med eget badrum erbjuder ett perfekt privat utrymme, medan frånvaron av utsikt säkerställer fullständig avskildhet.

Detta prestigefyllda bostadskomplex har en magnifik gemensam pool, där boende och gäster kan svalka sig medan de njuter av det soliga klimatet. För optimal komfort är lägenheten utrustad med 5 luftkonditioneringsenheter.

Slutligen, för att möta dina parkeringsbehov, finns möjligheten att hyra en täckt parkeringsplats tillgänglig på begäran, vilket ger en touch av bekvämlighet till denna exceptionella fastighet.

Upptäck symbolen för förfining i denna takvåning som erbjuder en perfekt balans mellan elegans, komfort och en exceptionell livsmiljö. En unik möjlighet på fastighetsmarknaden.

REF: HH-EB-IMLR-R207

Egenskaper

Byggår: 2001
Sovrum: 3
Badrum: 3
Toaletter: 1
Byggd: 167m2
Balkong: 64 m2
Pool : Gemensam
Garage: Gemensam
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Orientering: Söder
Avstånd till golfbana: 300 Meter
Integritet
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Terrass
Utan Möbler
Modern

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet