Radhus · Försäljning Gran Alacant · Ref. HH-BD-304

190.000€ 207.000€
Pris per m2 1.610€/m2

Radhus · Försäljning Gran Alacant · Ref. HH-BD-304

Beskrivning

Radhus i stor urbanisering i Gran Alacant

Pris per m2 1.610€/m2
Byggd 118m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Gemensam
Garage Privat

Här presenteras en 3-rumslägenhet med söderläge i en vacker och inhägnad stadsdel med fyra poolområden, två sportområden med tennisbanor, basket- och fotbollsplan samt en restaurang. Det finns även gott om grönområden och fontäner över hela området. Lägenheten har på bottenvåningen ett vardagsrum med öppen spis, terrass i söderläge, matplats med öppet kök, ett tvättstuga och toalett. På övervåningen finns ett badrum och 3 sovrum, varav två har tillgång till en liten terrass. Härifrån leder en trappa upp till en takterrass. Fastigheten kommer med en parkeringsplats i garaget med automatiska dörrar. Säljs med vitvaror och möbler.

Detaljer:
Referens: HH-BD-304
Område: Gran Alacant
År: 1989
Byggt: 118 kvm
Garage
4 pooler
Tennis
Sportområde
Restaurang
Möbler
Vitvaror

Egenskaper

Byggår: 1989
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 118m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Söder
Sydlig
Grönområden
Trädgård
Privat Takterrass
Gated Community
Öppen spis
Garage
Kust
Tvättrum
Möblerat
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Tennis

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet