Villa · Försäljning La Nuca · Ref. HH-LL-220

1.175.000€
Pris per m2 3.005€/m2

Villa · Försäljning La Nuca · Ref. HH-LL-220

Beskrivning

Lyxvilla under uppbyggnad i Altea | La Nucia

Pris per m2 3.005€/m2
Byggd 391m2
Tomt 600m2
Sovrum 4
Badrum 4
Pool privat pool
Garage Privat

Upptäck en fridfull tillflyktsort i hjärtat av Altea med denna fantastiska lyxvilla som för närvarande är under uppbyggnad. Inbäddat i en lugn urbanisering bara 5 minuters bilresa från den charmiga gamla stan och de orörda stränderna i Altea, erbjuder denna fastighet den perfekta blandningen av bekvämlighet och avkoppling.

Fastighetsegenskaper: Denna villa ligger på en generös 600 kvadratmeter stor hörntomt och har en fantastisk utsikt över havet och de omgivande bergen. Huvudvåningen spänner över 147 kvadratmeter och har ett rymligt vardagsrum som är sömlöst anslutet till ett amerikanskt kök med öppen planlösning. Gå ut på terrassen som vetter mot sydost, delvis täckt för skugga, och njut av måltider utomhus under pergolataket. Entréplanet innehåller också ett sovrum med klädkammare och eget badrum, tillsammans med ett praktiskt grovkök.

På övervåningen erbjuder första våningen 125 kvadratmeter boyta, inklusive tre sovrum, alla med eget badrum. Två av sovrummen leder ut till en terrass i söderläge, perfekt för att njuta av solen och njuta av panoramautsikten.

Ytterligare funktioner: En källare som spänner över 119 kvadratmeter ger gott om parkeringsutrymme för flera bilar, tillgängligt via en intern trappa som förbinder alla tre våningarna. Fastigheten är byggd enligt högsta standard, med stadsgas, golvvärme och sex luftkonditioneringsenheter för komfort året runt.

Utanför har fastigheten två ingångar och ett trädgårdsområde som väntar på din personliga touch. En 12 kvadratmeter stor pool pryder redan gården och erbjuder en uppfriskande oas under varma sommardagar.

Samhällsbekvämligheter: Invånarna i denna urbanisering har tillgång till olika lekplatser och sportbanor, inklusive fotbollsplaner, tennisbanor och boule banor. Håll dig aktiv med träningsområdet utrustat med träningsmaskiner, eller bara koppla av och njut av de lugna omgivningarna.

Läge & bekvämligheter: Bekvämlighet är nyckeln, med enkel tillgång till närliggande städer som La Nucia och Alfaz del Pi, vilket säkerställer att alla dina dagliga behov finns inom räckhåll. Njut av det lokala spanska kaféet bara hundra meter bort, eller ta en kort bilresa till en kvalitets supermarknad bara en kilometer från din dörr. Golfentusiaster kommer att uppskatta närheten till tre prestigefyllda golfbanor, bara 9,4 kilometer bort. Och för resenärer är Alicantes flygplats en bekväm 45-minuters bilresa.

Missa inte din möjlighet att äga denna exceptionella lyxvilla i Altea, som erbjuder den perfekta blandningen av elegans, komfort och bekvämlighet. Kontakta Hansson & Hertzell fastighetsmäklare idag för att ordna en visning.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 391m2
Tomt: 600m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 4,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 65 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 8,5 Km.
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Havsutsikt
Köksutrustning
Air Condition
Automatisk port
Förråd
Dubbelglas
Pool
Sydlig
Öppen Planlösning
Grönområden
Golvvärme
Terrass
Garage
Trädgård
Tvättrum
Modern
Utsikt över pool
Balkong
Bottenplan
Integritet
Bra område för uthyrning
Kust
Utsikt över berg
Nybyggd
Källare
Nära strand

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet