Herrgård · Försäljning Altea · Ref. HH-LL-143

990.000€
Pris per m2 4.950€/m2

Herrgård · Försäljning Altea · Ref. HH-LL-143

Beskrivning

Charmig Finca i Altea med Bed & Breakfast potential

Pris per m2 4.950€/m2
Byggd 200m2
Tomt 3.800m2
Sovrum 4
Badrum 5
Toaletter 3
Pool privat pool
Garage Privat

Upptäck denna unika fastighet inbäddad på den pittoreska landsbygden, bara en skön promenad, 1,5 km, från det livliga kyrktorget i hjärtat av Alteas historiska gamla stadsdel. Med stranden bara 1,9 km bort och Alicantes flygplats en bekväm fyrtio minuters bilresa, erbjuder denna plats den perfekta blandningen av lugn och tillgänglighet. Dessutom kommer golfentusiaster att njuta av att veta att tre prestigefyllda golfklubbar ligger inom 14 till 20 minuters bilresa.

Ursprungligen en ödmjuk potatisfabrik, den här fastigheten har kärleksfullt förvandlats till ett förtrollande hem som fungerar som en härlig bed and breakfast-tillflyktsort. Kliv in i huvudbyggnaden och möts av ett rymligt vardagsrum prytt med en mysig öppen spis. Två uppsättningar av dubbeldörrar lockar dig till den vidsträckta terrassen, som sömlöst blandar inomhus och utomhusliv. Gå upp några steg för att upptäcka en raffinerad matplats, perfekt för att underhålla gäster.

Det generöst tilltagna sovrummet har ett unikt dekorerat tak och erbjuder fantastisk utsikt över trädgården och det omgivande landskapet. Ett badrum med dusch är bekvämt beläget i närheten. Ett annat stort sovrum har ett eget badrum för extra avskildhet. Det separata köket har gott om plats för ett matbord och leder till en charmig inglasad terrass och ett stort grovkök/förråd.

I anslutning till huvudbyggnaden väntar en separat lägenhet med en inglasad terrass som vetter mot ett rymligt sovrum/vardagsrum och ett välutrustat badrum. Med 16 mm fönster, treglasfönster och en säkerhetsdörr garanteras komfort och säkerhet genomgående.

Ett rustikt annex ligger ovanför huvudhuset och erbjuder ett mysigt vardagsrum med ett amerikanskt kök och ett sovrum. Utanför ståtar den lummiga trädgården med fruktträd, bevattnade grönsaksfläckar och en lugn atmosfär perfekt för avkoppling.

Huset vid poolen, byggt 1992, utstrålar lantlig charm med sitt kök, matplats, vardagsrum och tillhörande sovrum. Höjdpunkten? En uppvärmd pool på 63 kvadratmeter för njutning året runt.

Utforska den vidsträckta trädgården för att upptäcka ett härligt utbud av växter, en fridfull fiskdamm, en grillplats och inbjudande bänkar utspridda. Längst ner på tomten leder en rustik trappa till tre terrasser, var och en med en tältcamping komplett med toalett och dusch, med panoramautsikt över de majestätiska bergen.

Med sin fängslande atmosfär, intrikata dekorativa detaljer och frodig vegetation, utlovar denna noggrant underhållna fastighet en verkligt förtrollande tillflyktsort.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 4
Badrum: 5
Toaletter: 3
Byggd: 200m2
Tomt: 3.800m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 2
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 64 Km.
Avstånd till fritid: 400 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Tvättrum
Balkong
Utsikt över pool
Öppen spis
Bottenplan
Integritet
Bra område för uthyrning
Kust
Utsikt över berg
BBQ
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Air Condition
Terrass
Förråd
Trädgård
Pool
Jacuzzi

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet