Villa · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EMC-MM-B9799

349.900€
Pris per m2 2.991€/m2

Villa · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EMC-MM-B9799

Beskrivning

Villa in Torrevieja, El Chaparral

Pris per m2 2.991€/m2
Byggd 117m2
Tomt 800m2
Sovrum 4
Badrum 2
Pool privat pool
Garage Privat

4 sovrum - 2 badrum - terrass - trädgård - pool - parkering


Hansson Hertzell har nöjet att presentera denna imponerande villa belägen i det lugna bostadsområdet San Luis, Torrevieja. Med en byggd yta på 117 kvadratmeter och belägen på en imponerande tomt, erbjuder denna charmiga villa det perfekta utrymmet för att fullt ut njuta av familjelivet. Fastigheten har ett dubbelrum och två enkla rum, två fulla badrum och är utrustad med ett möblerat kök. Interiören präglas av eleganta finisher, som träinredning som smidigt integreras med dess ljusa och välunderhållna layout.

Den sydvästra orienteringen garanterar ett varmt klimat året runt, vilket möjliggör maximal njutning av utomhusområdena, inklusive en vacker privat pool bredvid en grillplats. Ytterligare extras inkluderar en idealisk balkong för avkoppling med fri sikt, en mysig öppen spis, ett praktiskt förråd, en rymlig källare och en spektakulär takterrass för att betrakta oförglömliga medelhavs solnedgångar. Dessutom lägger den inkluderade garaget, tillsammans med parkering som finns tillgänglig på den yttre marken, till bekvämligheten.

Med närhet till grundläggande tjänster (stormarknader) och grönområden perfekta för familjeaktiviteter är detta hus utan tvekan det idealiska valet. Tveka inte längre!


Egenskaper

Byggår: 1989
Sovrum: 4
Badrum: 2
Byggd: 117m2
Tomt: 800m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 600 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Privat Takterrass
Modern
Kust
Pool
Garage
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Ingen Hiss!
Terrass
renoverat
Trädgård

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet