Villa · Försäljning Finestrat · Ref. HH-OE-341

595.000€
Pris per m2 3.199€/m2

Villa · Försäljning Finestrat · Ref. HH-OE-341

Beskrivning

Modern Villa med havsutsikt i Finestrat

Pris per m2 3.199€/m2
Byggd 186m2
Tomt 221m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool Ja
Garage Privat

Vi presenterar ett exklusivt boende från Hansson & Hertzell, ett lockande perspektiv för dem med ett kräsna öga för lyxliv. Denna villa ligger i det eftertraktade området Finestrat och utstrålar modern elegans och utlovar en livsstil av oöverträffad komfort.

Undangömd inom Campana Garden Residences prestigefyllda ramar, representerar denna fastighet sofistikering, som förkroppsligar den berömda Villa Green-modellen. Detta hem presenterades nyligen för marknaden i januari 2023 och visar upp modern design och miljövänliga funktioner. Från dess solpaneler till den uppvärmda poolen och automatiserade poolskydd, har varje detalj övervägts noggrant för att höja livsupplevelsen. Högklassiga möbler och avancerade apparater bidrar till tjusningen, medan förstklassiga material från uppskattade varumärken som Porcelanosa säkerställer kvalitet och stil.

Villan är fördelad på två våningar och har tre generöst tilltagna sovrum och noggrant designade badrum. Den övre våningen välkomnar dig med en luftig hall med öppen planlösning som leder till två sovrum med eget badrum, vart och ett med sin privata terrass - ett med fantastisk havsutsikt.

Nedför den stora trappan till det lägre planet hittar du hemmets hjärta - ett rymligt vardagsrum som är sömlöst anslutet till ett fullt utrustat kök. Viktiga bekvämligheter som en tvättstuga och ett extra sovrum med dubbelsäng förbättrar utrymmets funktionalitet. Glasdörrar från golv till tak öppnar mot en soldränkt terrass och en lummig trädgård, perfekt för utomhusunderhållning. Ett bekvämt förvaringsutrymme och en charmig terrass som nås från trädgården kompletterar bilden.

Med ett baspris som börjar på 595,000 €, erbjuder denna villa exceptionellt värde för dem som vill anamma Finestrat-livsstilen. Missa inte denna möjlighet att göra denna minutiöst utformade bostad till din egen.

Fastighetsinformation:

Referens: HH-OE-341
Plats: Finestrat | Alicante
Byggyta: 186m2
Byggår: 2023
Sovrum: 3
Badrum: 3
Säljes med möbler och vitvaror
Uthyrningslicens

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 186m2
Tomt: 221m2
Pool : Ja
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Våning : 2
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Söder
Möblerat
Bra område för uthyrning
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Terrass
Trädgård
Turistlicens
Havsutsikt
Gated Community
Air Condition
Modern
Öppen Planlösning
Kust
Utsikt över pool
Fiberoptik

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet