Villa · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-CA1

2.600.000€
Pris per m2 3.976€/m2

Villa · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-CA1

Beskrivning

Charmig Villa på Marbellas Gyllene Mil

Pris per m2 3.976€/m2
Byggd 654m2
Tomt 624m2
Sovrum 5
Badrum 5
Toaletter 1
Pool Gemensam
Garage Privat

Kliv in i medelhavscharm med Hansson & Hertzells senaste erbjudande: en förtrollande villa inbäddad i den prestigefyllda urbaniseringen La Capellanía på Marbellas gyllene mil. Denna villa utstrålar den tidlösa tjusningen av traditionell medelhavsarkitektur, med klassiska vita väggar och traditionella takpannor som framkallar en känsla av fridfull elegans.

Upptäck symbolen för friluftsliv med denna villas generösa terrasser, som ger det perfekta utrymmet för avkoppling och underhållning. Från lugna utrymmen för avkoppling till inbjudande matställen utomhus, terrasserna erbjuder direkt tillgång till bottenvåningen och kombinerar sömlöst boende inomhus och utomhus. Invånarna har också tillgång till en fantastisk gemensam trädgård, noggrant underhållen för att främja en känsla av gemenskap, tillsammans med en stor gemensam pool tillgänglig för njutning året runt.

Gå in för att hitta en fristad av modern sofistikering och komfort, med moderna möbler och inventarier som skapar en atmosfär av raffinerad lyx. Den öppna planlösningen för vardagsrummet förbinder enkelt den intima matplatsen med de formella och informella vardagsrummen, med direkt tillgång till terrassen som förbättrar det sömlösa flödet mellan inomhus och utomhus.

Det ultramoderna köket är en kulinarisk njutning, med en magnifik köksö i marmor och eleganta träskåp. Utrustat med toppmoderna vitvaror, gott om förvaring och bänkutrymme är köket både stilrent och funktionellt.

Gå till den övre våningen, tillägnad elegant inredda sovrum, som alla erbjuder en lugn oas med sin egen unika atmosfär. Det stora sovrummet stjäl rampljuset med sina fantastiska designval och privat terrass med utsikt över det omgivande området. Det egna badrummet är ett uttryck för lyx med dusch, fristående badkar och utsökt dubbla handfat prydda med marmor och träarmaturer.

Källarplanet erbjuder en fristad för underhållning, med ett rymligt underhållningsrum med en TV-del och en bar, tillsammans med ett bekvämt hemmagym. Ytterligare funktioner inkluderar ett gott om förvaring och tvättstuga, samt ett modernt privat garage som rymmer upp till tre bilar.

Upplev den perfekta blandningen av medelhavscharm och modern lyx med denna fängslande villa. Kontakta oss idag för att göra denna exceptionella fastighet till ditt nya hem på Marbellas gyllene mil.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 5
Badrum: 5
Toaletter: 1
Byggd: 654m2
Tomt: 624m2
Balkong: 79 m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 3
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 61 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Meter
Air Condition
Dubbelglas
Larmsystem
Sydlig
Golvvärme
GYM
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Möblerat
renoverat
Bra område för uthyrning
Trädgård
Utsikt över berg
Gated Community
Källare
Modern
Underjordisk parkering
Öppen spis
Nära strand
Integritet
Elektriska fönsterluckor
Kust
Fullt utrustat kök
Gas centralvärme
Köksutrustning
Automatisk port
Förråd
Balkong

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet