Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-TES

6.495.000€
Pris per m2 17.413€/m2

Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-TES

Beskrivning

Första linjens golfvilla i Marbella | Nueva Andalusia

Pris per m2 17.413€/m2
Byggd 373m2
Tomt 958m2
Sovrum 4
Badrum 5
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

Vi introducerar en exceptionell designvilla av Hansson & Hertzell, perfekt placerad på frontlinjen av en prestigefylld golfbana, och erbjuder den ultimata blandningen av underhållning och golflivsstil.

Stig in i denna magnifika villa och fördjupa dig i ett modernt boende, som sömlöst blandar modernitet med elegans. Den öppna planlösningen förbinder sömlöst det eleganta köket, matsalen och vardagsrummet, vilket skapar en inbjudande atmosfär för sammankomster. Glasdörrar från golv till tak avslöjar en hisnande utsikt över den berömda golfbanan Los Naranjos, som ger varje ögonblick lugn och skönhet.

Upptäck fyra lyxiga sovrum på denna nivå, vart och ett med sitt eget badrum och privat terrass. Det stora sovrummet, som spänner över nästan 40 kvadratmeter, har en påkostad klädkammare och ett designbadrum, som utstrålar en känsla av överflöd och förfining.

Utanför lockar poolområdet och terrassen med flera loungeområden och fridfulla vattendrag, som perfekt kompletterar poolens tjusning. Bekvämt beläget är ett buggygarage som ger direkt tillgång till golfbanan för ivrig entusiaster.

Gå upp till takterrassen, en fristad för både underhållare och avkopplingssökande. Här väntar ett utekök, gott om sittplatser och matplatser, en utomhusbio och en andra pool som erbjuder oöverträffad utsikt över golfbanan och dalen nedanför.

Gå ner i källaren för att upptäcka ett sofistikerat gym prytt med mörka träväggar och tak, samt ett hemmakontor, vilket ger den perfekta tillflyktsorten för både fitnessentusiaster och proffs.

Upplev symbolen för lyxigt boende och underhållning i denna anmärkningsvärda villa, där varje detalj är noggrant utformad för att lyfta din livsstil till nya höjder.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 5
Toaletter: 2
Byggd: 373m2
Tomt: 958m2
Balkong: 209 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 4,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 66 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 50 Meter
Smart Home System
Integritet
Kust
Underjordisk parkering
Nybyggd
Fullt utrustat kök
Gas centralvärme
Larmsystem
Köksutrustning
Air Condition
Automatisk port
Förråd
Dubbelglas
Pool
Sydlig
Öppen Planlösning
GYM
Golvvärme
Grönområden
Garage
Terrass
Tvättrum
Trädgård
Utsikt över pool
Golf Utsikt
Bra område för uthyrning
Gated Community
Utsikt över berg
Modern
Källare
24 Hour Security
Nära strand
Balkong

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet