Lägenhet · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-DG3

3.390.000€
Pris per m2 16.700€/m2

Lägenhet · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-DG3

Beskrivning

Modern lägenhet i pulserande hjärta av Marbella

Pris per m2 16.700€/m2
Byggd 203m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool Gemensam
Garage Gemensam

Välkommen till denna exceptionella moderna lägenhet, inbäddad i Marbellas livliga hjärta. Detta fantastiska residens erbjuder en oöverträffad boendeupplevelse och har en fantastisk utsikt över den gemensamma trädgården från den stora täckta terrassen, som skapar scenen för uteservering och chic avkoppling. Lägenheten är sömlöst utformad och ger direkt tillgång till terrassen från varje hörn, vilket underlättar en smidig övergång mellan inomhus- och utomhuslivsutrymmen.

När du kliver in kommer du att mötas av moderna interiörer som förstärks av smickrande LED-belysning, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär i hela vardagsrummet. Vardags- och matsalen med öppen planlösning maximerar utrymmesutnyttjandet, prydd med ett stilfullt och funktionellt urval av möbler och inredning. Det separata köket har eleganta träskåp, erbjuder gott om förvaring och visar upp toppmoderna apparater, inklusive en intim matplats med pittoresk utsikt.

Denna fastighet har två anmärkningsvärda gästrum, vart och ett eftertänksamt inredda, tillsammans med ett imponerande huvudsovrum. Det stora sovrummet inbjuder till avkoppling med direkt tillgång till terrassen, generösa garderobsutrymmen och ett privat badrum med dubbla handfat och en rymlig duschkabin. Invånarna har också tillgång till ett gemensamt gym utrustat med Techno-gymfaciliteter, vilket bidrar till tjusningen med denna exceptionella bostad.

Med sitt utmärkta läge i hjärtat av Marbella har invånarna bekväm tillgång till en rad bekvämligheter längs Ricardo Soriano, Paseo Marítimo, stranden och den berömda Marbella Golden Mile. Upptäck symbolen för modernt lyxigt boende i Marbella på denna anmärkningsvärda fastighet.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 1987
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 203m2
Balkong: 23 m2
Pool : Gemensam
Garage: Gemensam
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Våning : 3
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Väster
Avstånd till strand: 300 Meter
Avstånd till flygplatsen: 58 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Utsikt över pool
Trädgård
Möblerat
Gated Community
Gemensam Pool
Modern
Hiss
24 Hour Security
Bra område för uthyrning
Balkong
Utsikt över berg
Integritet
Nära strand
Kust
Elektriska fönsterluckor
Gas centralvärme
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Air Condition
Automatisk port
Förråd
Dubbelglas
Pool
GYM
Golvvärme
Grönområden
Garage
Terrass
Tvättrum
renoverat

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet