Lägenhet · Nybyggnad Benalmadena Costa · Ref. HH-PRIME-GB-AT-A

1.292.000€
Pris per m2 10.016€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Benalmadena Costa · Ref. HH-PRIME-GB-AT-A

Beskrivning

Elegant takvåning vid Benalmadenas hamn

Pris per m2 10.016€/m2
Byggd 129m2
Sovrum 3
Badrum 3
Toaletter 2
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt detta utmärkande projekt som kommer att inrymma 33 en-, två- och tre sovrum där elegans möter horisonten. Inbäddat mitt i Benalmadenas livliga centrum och belägna intill dess pittoreska hamn, erbjuder dessa hem den perfekta blandningen av stadsliv och lyx vid havet.

Det arkitektoniska projektet i detta komplex är ambitiöst och fängslande och utmärker sig för sin design och funktionalitet. Dessutom har de gemensamma utrymmena noggrant utformats för att ge det perfekta utrymmet att koppla av och njuta av, samtidigt som integriteten bibehålls. Inspirerad av formen av en båt förtöjd i hamnen som utstrålar storhet, påminner dess böljande fasad om vågor och tillåter konfigurationen av terrasser öppna mot havet, badade av havsbrisen.

Dessa lyxiga lägenheter har noggrant designats för att erbjuda dig en modern och bekväm livsstil. Med rymliga och ljusa interiörer, utsmyckade med högkvalitativa ytor, kommer varje rum att vara ett elegant och välkomnande utrymme. Alla rum är öppna mot utsidan genom stora panoramafönster som badar rummen med ljusstyrka och ger ljusstyrka och värme.

I anslutning till komplexet ligger Puerto Marina, en av de mest populära attraktionerna på Costa del Sol. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och underhållning som erbjuds är denna charmiga småbåtshamn den perfekta platsen för att underhålla hela familjen. Dessutom, bara 10 minuters promenad bort, kan du njuta av den största och populäraste stranden i området. Stranden Torrebermeja / Malapesquera, som är mer än 700 meter lång och 50 meter bred, har utmärkta faciliteter och ett brett utbud av kultur- och underhållningsaktiviteter.

Benalmadena ligger mellan städerna Torremolinos och Fuengirola, bara 20 minuter från Malagas flygplats och är ansluten till kustens huvudområden och attraktioner med tåg och buss. Rik på attraktiva stränder, många nöjesalternativ och en imponerande småbåtshamn, är Benalmadena en av de mest populära destinationerna på Costa del Sol. Området som gränsar till kusten är känt som Benalmádena Costa. Denna plats, förutom att vara perfekt kommunicerad till Malaga och Torremolinos, har utmärkta stränder, ett fritidsområde i Puerto Marina, ett kasino, golfbanor, nöjesparker och många aktiviteter som kommer att göra ditt liv i Medelhavet till en oförglömlig upplevelse.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 3
Toaletter: 2
Byggd: 129m2
Balkong: 36 m2
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 150 Meter
Avstånd till flygplatsen: 11 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Golvvärme
Gated Community
Garage
Modern
Tvättrum
24 Hour Security
Hiss
Balkong
Bra område för uthyrning
Integritet
Utsikt över berg
Kust
Nära strand
Nybyggd
Smart Home System
Gas centralvärme
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Larmsystem
Automatisk port

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet